Bylinky na spaní

Klidný a zdravý spánek – to je určitě sen každého z nás. Někdy ale nestačí, že je naše ložnice taková, jaká má být: velká, tichá a dobře vyvětraná. I za takovýchto podmínek se nám může stát, že se usnout nedaří. Není nic snazšího než sáhnout po prášku na spaní. Co ale zkusit starý osvědčený recept našich babiček a vzít si na pomoc bylinky?

projít na článek

Prášky na spaní

Kdo z vás to už nezažil: je hluboká noc a vy zíráte na strop ve své ložnici, myslíte na práci, na problémy nebo na děti. Spánek prostě nepřijde, takže sáhnete po prášcích na spaní. Ale víte, že léky na spaní se od sebe liší v oblasti bezpečnosti a jsou ur

projít na článek

Bylinky na odvodnění organismu

Bylinky na odvodnění organismu představují pouhý doplněk stravy, prioritou by vždy měla být změna životního stylu. Mnohé bylinky mají nejen diuretické účinky, ale léčí komplexněji, například jalovec pomáhá také při léčbě revmatismu nebo dny. Navíc se moho

projít na článek

Omluva

Milé spaní po obědě. Omlouvám se, že jsem se k tobě ve školce choval jako kretén. Miluju tě, vrať se, chybíš mi. The post Omluva first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Pronajmu garsonku v Plzni

17.01.2024, Pronajmu atypickou zařízenou garsoniéru v Plzni zadních Skvrňanech. Plocha 28m2, spaní v patře. K di ...

projít na článek

Léčivé účinky kostivalu

Kostival patří mezi nepostradatelné a nejlepší bylinky, které lze v naší přírodě najít. Ale pozor – na jednu stranu léčí, na tu druhou je však při dlouhodobém podávání jedovatý.

projít na článek