Prášky na spaní

Kdo z vás to už nezažil: je hluboká noc a vy zíráte na strop ve své ložnici, myslíte na práci, na problémy nebo na děti. Spánek prostě nepřijde, takže sáhnete po prášcích na spaní. Ale víte, že léky na spaní se od sebe liší v oblasti bezpečnosti a jsou určeny jen pro krátkodobé použití? Trvalá nespavost je obvykle příznakem lékařského nebo psychologického problému, který nelze vyléčit prášky na spaní.

projít na článek

Prášky

The post Prášky first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Bylinky na spaní

Klidný a zdravý spánek – to je určitě sen každého z nás. Někdy ale nestačí, že je naše ložnice taková, jaká má být: velká, tichá a dobře vyvětraná. I za takovýchto podmínek se nám může stát, že se usnout nedaří. Není nic snazšího než sáhnout po prášku na

projít na článek

Omluva

Milé spaní po obědě. Omlouvám se, že jsem se k tobě ve školce choval jako kretén. Miluju tě, vrať se, chybíš mi. The post Omluva first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Pronajmu garsonku v Plzni

17.01.2024, Pronajmu atypickou zařízenou garsoniéru v Plzni zadních Skvrňanech. Plocha 28m2, spaní v patře. K di ...

projít na článek

Co proti chrápání

Chrápání je poměrně častý zvukový projev při spaní, který může velmi znepříjemnit usínání a spánek partnera. Může být způsobeno mnoha příčinami, jež závisí na různých faktorech. Ve skutečnosti cokoli, co způsobuje zúžení dýchacích cest, jej způsobuje.

projít na článek