BYLINKY ZE ZAHRÁDKY

K posílení organismu pomohou vitamíny a minerály. Spíše než z kapslí z lékárny mají být z jarních bylinek a natí: jídelníček obohatí kopřiva, smetanka lékařská, popenec a potočnice. Všechny mají také léčivé účinky.

projít na článek

S jarem přichází zeleň i na městské zahrádky

K vytvoření městské zahrady nepotřebujete hektar, stačí jen efektivně využít všechen dostupný prostor. Ať už je to okenní parapet, balkon nebo společný dvorek. The post S jarem přichází zeleň i na městské zahrádky first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Zakládáme ekologickou zahradu plnou léčivých bylinek

byliny, zahradní bylinky, léčivé bylinky, léčivé byliny, kuchyňské bylinky, máta, šalvěj, petržel, levandule, pěstování bylinek, výsadba bylinek, jak začít pěstovat bylinky The post Zakládáme ekologickou zahradu plnou léčivých bylinek first appeared on Od

projít na článek

Bylinky, které uleví od bolesti

Ačkoliv jsou analgetika rychlým způsobem, jak ulevit od bolesti, čím dál častěji se lidé uchylují k bylinkám a nejrůznějším plodům, jež jsou pro lidské tělo daleko šetrnější. Bylinky používaly již naše babičky a o mnohých se ví, že mají blahodárné účinky.

projít na článek

Jukka chutná po oříškách

Myslím si, že juku mají všechny zahrádky, ale že květ je chutná záležitost, ví málokdo.

projít na článek

4 BYLINKY, KTERÉ VÁM POMOHOU S DETOXIKACÍ

Tělo nám dává jasné signály, pokud s ním není něco v pořádku. Ve farmacii se často setkáte s tím, že léky a jiné preparáty léčí pouze příznaky, ale už se nezabývají podstatou problému. U bylinek se vám tohle nestane. Přemýšlet nad detoxikací těla byste mě

projít na článek