Byt starého mládence

Zůstat starou pannou mělo vždy příchuť čehosi hanlivého a potupného. Žena, která je odsouzena k nudnému nezáživnému životu bez rodinného naplnění, prostě zoufalá chudinka. Naproti tomu zůstat starým mládencem, to byla vždy frajeřina. Být sám sobě pánem, co může být lepšího. Starý mládenec není omezován rodinou a může si vodit domů slečny, cestovat po světě a zdolávat himalájské velehory. Je to frajer. Samozřejmě je to hloupé klišé, protože najdeme celou řadu úspěšných svobodných žen, které se pro život bez rodiny rozhodly záměrně a stejně tak najdeme celou řadu frustrovaných starých mládenců, kteří prostě zůstali na ocet. Ale zažité stereotypy holt nepředěláme. Pojďme se tedy podívat do domácnosti starého mládence. Co by nemělo chybět v bytě každého starého mládence? Co je prostě důležité Podle literatury by starý mládenec měl mít v domácnosti houpací křeslo, brokátový župan a sklenici na drink velkosti akvária. Ale vraťme se do reality. Starý mládenec především by měl mít doma příjemný vkusný interiér a naklizeno, protože to vytváří atmosféru volnomyšlenkářského bohéma. Protože se předpokládá, že ve staromládeneckém bytě budou k vidění atraktivní dámy, proto by tam určitě neměly chybět důležité náležitosti. Prostorná rohová vana Velké lůžko se saténovými ložninami Bar, kde nechybí něco ostřejšího k pití Dámský set pro případ, že by se dáma zdržela. Tedy zásobu hedvábných nočních košilek a dostatečné množství jednorázových zubních kartáčků. Stejně tak se u starého mládence předpokládá, že bude pořádat divoké večírky. Z tohoto důvodu je vhodné, aby měl kromě plného baru také plnou vinotéku a basu piv k dispozici. Také by měl mít po ruce univerzální pohoštění v podobě čabajských klobásek, kaviáru a uzeného lososa. Protože společnost se ráda baví, dá se předpokládat, že starý mládenec bude investovat do prvotřídní elektroniky jako například do domácího kina, xboxu, hudební aparatury a dalších náležitostí sloužící k zábavě. Článek Byt starého mládence se nejdříve objevil na Zkb95.

  • Web: Zkb95
  • Aktualizace: 27.2.2024
projít na článek

Sběr starého papíru

Během prvního listopadového víkendu proběhl sběr starého papíru. Celkem jsme nasbírali 3 080 kg a získali tak 6 865 Kč. Tak už přemýšlejte, co pěkného si do školy pořídíme . 

projít na článek

Přesun starého webu

Původní webové stránky můžete shlédnout na adrese: http://old.rajecek-zabreh.cz.

projít na článek

VÝSLEDKY SBĚRU STARÉHO PAPÍRU

JARO 2023 Celkem jsme společně nasbírali 3 230 kg papíru. Tím se nám povedlo zachránit asi 87 stromů.

projít na článek

Jak vyrobit motorku ze starého zapalovače?

Podívejte se na návod, jak vyrobit ze dvou starých zapalovačů roztomilé malé motorky. Nechybí sedlo, pérování, ani výfuky :)

projít na článek

Zolder: Okruh ve znamení adrenalinu

Po závodě v Mostě, ve kterém prohrál v neděli truck racing s počasím, budou nejrychlejší truckeři starého kontinentu bojovat o body na belgickém okruhu v Zolderu.

projít na článek