Bytový dům Absolon

Spolupracujeme na nově vznikajícím projektu bytového domu Absolon v Blansku, více informací na www.bdabsolon.cz.

projít na článek

Bytový dům Absolon dokončujeme

V těchto dnech se dokončuje realizace podlah a dveří na projektu BD ABSOLON v Blansku. Jedná se o 12 bytů, kde dodáváme vstupní a veškeré interiérové dveře a podlahy – laminátové a pvc krytiny. Více informací na www.bdabsolon.cz.

projít na článek

Bytový dům Adamov

Adamov ulice Komenského oprava a nátěr fasády byla řešena za použití horolezecké techniky bez nutnosti stavět lešení. Oprava fasády probíhala očistěním mechanicky a tlakovou vodou. Byl použitý fungicid  na zničení řas a aplikován dvojnásobně nátěr Baumit

projít na článek

V brněnském kamenolomu vzniknou byty. Podívejte se, jak to na místě vypadá

/FOTO, VIDEO/ Terasu uprostřed skal a výhled na protější zalesněné kopce nabídne unikátní bytový dům v bývalém kamenolomu v brněnském Komíně. Stavebníci na něm pracují od loňského července. Bydlet v něm budou moct lidé zhruba za rok.

projít na článek

V centru Brna vypukl požár. Hořel bytový dům, pět lidí se nadýchalo kouře

U bytového domu v centru Brna vypukl poslední listopadovou sobotu požár. Na místě zasahovalo šest záchranných složek, včetně velkokapacitní sanitky a inspektora provozu. Ulice Lužánecká tak byla v odpoledních hodinách obousměrně uzavřená.

projít na článek

BD Znojmo

Bytový dům  Znojmo  fasáda zateplená EPS, s finální silikonovou omítkou STOMIX Sokl zateplen XPS s finální vrstvou BAUMIT MARMOLIT klempířské prvky z KJG plechu Oprava schodišť z kamenného koberce TOPSTONE Navštivte také naše stránky Facebooku. Střechy, z

projít na článek