Bytový dům Absolon dokončujeme

V těchto dnech se dokončuje realizace podlah a dveří na projektu BD ABSOLON v Blansku. Jedná se o 12 bytů, kde dodáváme vstupní a veškeré interiérové dveře a podlahy – laminátové a pvc krytiny. Více informací na www.bdabsolon.cz.

projít na článek

Bytový dům Absolon

Spolupracujeme na nově vznikajícím projektu bytového domu Absolon v Blansku, více informací na www.bdabsolon.cz.

projít na článek

Bytový dům Adamov

Adamov ulice Komenského oprava a nátěr fasády byla řešena za použití horolezecké techniky bez nutnosti stavět lešení. Oprava fasády probíhala očistěním mechanicky a tlakovou vodou. Byl použitý fungicid  na zničení řas a aplikován dvojnásobně nátěr Baumit

projít na článek

Datum vydání Chladu Chiméry adalší plány

Nakladatelství Brokilon před několika dny oznámilo definitivní datum vydání čtvrté části Algoru. Vdůsledku komplikací způsobených pandemií akaranténními opatřeními, nakonec Chlad Chiméry vyjde začátkem září. Stím souvisí otázka ohledně budoucích plánů, al

projít na článek

V brněnském kamenolomu vzniknou byty. Podívejte se, jak to na místě vypadá

/FOTO, VIDEO/ Terasu uprostřed skal a výhled na protější zalesněné kopce nabídne unikátní bytový dům v bývalém kamenolomu v brněnském Komíně. Stavebníci na něm pracují od loňského července. Bydlet v něm budou moct lidé zhruba za rok.

projít na článek

V centru Brna vypukl požár. Hořel bytový dům, pět lidí se nadýchalo kouře

U bytového domu v centru Brna vypukl poslední listopadovou sobotu požár. Na místě zasahovalo šest záchranných složek, včetně velkokapacitní sanitky a inspektora provozu. Ulice Lužánecká tak byla v odpoledních hodinách obousměrně uzavřená.

projít na článek