Čajovna Brno

Vždy před vícedenní akcí děláme jednodenní setkání, ani tentokrát tomu není jinak. Pokud ještě váháš jestli s námi jet na jarní víkendovku, můžeš si vyzkoušet krátké setkání v čajovně bude pokec a bezva lidi. A nebo jen dojdi na čaj, pokec a vtipné historky z natáčení. Kde, kdy, co a jak středa 15. 03. 2023 od 18:30Sejdeme se v 18:30 před Červeným kostelem v Brně, rozbijeme ledy nějakým úvodem a vydáme se do Veselé čajovny.Tam si promítneme fotky z minulých akcí a posdílíme vtipné příhody. Dáme si nějaký dobrý čaj a při tom zvládneme nějakou konverzační aktivitu či deskovou hru.Konec akce bude dle nálady, počítáme s délkou 2-3 hodiny. MÍSTO SRAZU Pravidla akce Na akci platí pravidla GaTe akce je určena pro kluky na kluky do 26 let. Pokud je ti méně než 18, určitě můžeš přijít také. Přihlášení a kontakt NAPIŠ VÍTKOVI Na tuto akci není nutné se přihlásit. Každopádně pokud víš že dojdeš nebo chceš dojít, pak mi prosím napiš abych věděl na koho mám čekat s aktivitou.Máš nějaké otázky, zajímá tě cokoliv ohledně akce? Neváhej a napiš mi, rád to s tebou proberu.Akci pro všechny zúčastněné připravuje Vítek & Tomáš. The post Čajovna Brno appeared first on GaTe.

projít na článek

Knižní čajovna

3. třída si zavedla pravidelnou úterní knižní čajovnu. Pro podpoření lásky k čtení si k tomu žáci s paní učitelkou udělají čaj a něco dobrého The post Knižní čajovna appeared first on ZŠ a MŠ Lingua.

projít na článek

OC Futurum Brno

V roce 2021 jsme pro stavební firmu IMOS Brno dodávali a montovali dilatční profily na zakázce – Rekonstrukce OC Futurum Brno.

projít na článek

Čajovna Praha

Vždy před vícedenní akcí děláme jednodenní setkání, ani tentokrát tomu není jinak. Pokud ještě váháš jestli s námi jet na jarní víkendovku, můžeš si vyzkoušet krátké setkání v čajovně bude pokec a bezva lidi. A nebo jen dojdi na čaj, pokec a vtipné histo

projít na článek

Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku

Obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku pro pracoviště Brno. Pozice je založena např. na návrhy technických řešení v oblasti tepelné techniky TZB. The post Brno obchodně technický zástupce pro tepelnou techniku appeared first on GC SKUPINA.

projít na článek

Brno skladník

SKLADNÍK pro pracoviště v Brně www.gienger.cz Místo pracoviště: Brno Pracovní poměr: práce na plný úvazek Smluvní vztah: pracovní smlouva Vzdělání: odborné vyučení bez maturity Zařazení: doprava a zásobování, řemeslné a manuální práce Popis pracovní činno

projít na článek