Čajovna Praha

Vždy před vícedenní akcí děláme jednodenní setkání, ani tentokrát tomu není jinak. Pokud ještě váháš jestli s námi jet na jarní víkendovku, můžeš si vyzkoušet krátké setkání v čajovně bude pokec a bezva lidi. A nebo jen dojdi na čaj, pokec a vtipné historky z natáčení. Kde, kdy, co a jak středa 15. 03. 2023 od 18:30Sejdeme se v 18:30 v čajovně Peklo, nebe, ráj. Pokud nás nebudeš moct najít, ptej se po rezervaci na jméno Martin Jeřábek.Tam si promítneme fotky z minulých akcí a posdílíme vtipné příhody. Dáme si nějaký dobrý čaj a při tom zvládneme nějakou konverzační aktivitu či deskovou hru.Konec akce bude dle nálady, počítáme s délkou 2-3 hodiny. MÍSTO SRAZU Pravidla akce Na akci platí pravidla GaTe akce je určena pro kluky na kluky do 26 let. Pokud je ti méně než 18, určitě můžeš přijít také. Přihlášení a kontakt NAPIŠ MARTINOVI Na tuto akci není nutné se přihlásit. Každopádně pokud víš že dojdeš nebo chceš dojít, pak mi prosím napiš abych věděl na koho mám čekat s aktivitou.Máš nějaké otázky, zajímá tě cokoliv ohledně akce? Neváhej a napiš mi, rád to s tebou proberu.Akci pro všechny zúčastněné připravuje Vítek & Tomáš. The post Čajovna Praha appeared first on GaTe.

projít na článek

Knižní čajovna

3. třída si zavedla pravidelnou úterní knižní čajovnu. Pro podpoření lásky k čtení si k tomu žáci s paní učitelkou udělají čaj a něco dobrého The post Knižní čajovna appeared first on ZŠ a MŠ Lingua.

projít na článek

Čajovna Brno

Vždy před vícedenní akcí děláme jednodenní setkání, ani tentokrát tomu není jinak. Pokud ještě váháš jestli s námi jet na jarní víkendovku, můžeš si vyzkoušet krátké setkání v čajovně bude pokec a bezva lidi. A nebo jen dojdi na čaj, pokec a vtipné histo

projít na článek

TELEHOUSE Praha

5.6.2023 jsme dokončili další dílčí zakázku ,,Interiérové vybavení kanceláří v BUDOVĚ TELEHOUSE PRAHA“ pro stavební firmu SYNER Group s.r.o.

projít na článek

Vyberte si brýle s 20% slevou

Víte, že pacienti Oční kliniky NeoVize Praha mají 20 % slevu na brýle pořízené v OptoVizi Praha? Využijte této možnosti a přijďte si vybrat nové brýle. Váháte, zda vám současné dioptrie dostačují? Stavte se na naší klinice vedle optiky na preventivní vyše

projít na článek

OC Eden Praha

Pro OC Eden jsme dodávali a montovali dilatační lišty do garáží.

projít na článek