Carboniacup poprvé nastartuje motory na Slovakiaringu

Známá slovenská trať u Orechovej Potoni bude letos hostit první díl seriálu okruhových závodů Carboniacupu, tedy po zrušení prvního mosteckého klání se jezdci konečně dočkali. A to hned dvojitým závodem, tedy dvojnásobný počet bodů do celkového hodnocení sezony.

projít na článek

Carboniacup na Slovakiaringu dobila Praga R1

Na Slovakiaringu u Orechovej Potoni se konali tentokrát dvě závodní jízdy Carboniacupu 2015. Speciál Praga R1 tentokrát odvezl putovní pohár za nejlepší časy v závodech.

projít na článek

Carboniacup čeká IP Stav Racing Day na Slovakiaringu

Již letošní šestý závodní den má před sebou Carboniacup a míří na slovenskou trať nedaleko Orechovej Potoni, tedy jak všeobecně známo Slovakiaring. Dne 11.9. se otevřou brány a jezdci vyjedou opět na traťna dvojzávod. O tento závodní den se svými finanční

projít na článek

Carboniacup jede vzhůru Orechovej Potoni

Již 5. května se pojede letos druhý díl Carboniacupu na známé trati u Dunajské Stredy, tedy přesně v Orechovej Potoni na 5922m dlouhé trati Slovakiaringu.

projít na článek

Carboniacup zanechal první stopy na Hungaroringu

Po Mostě a Slovakiaringu zavítal Carboniacup do Maďarska, kde si odbyl závodní premiéru na známém okruhu F1 zvaném Hungaroring. Tento zatáčkovitý 4381m dlouhý závodní okruh přivítal jezdce třemi tréninkovými jízdami a vlhkou kvalifikací. Pak již následova

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek