Carboniacup zanechal první stopy na Hungaroringu

Po Mostě a Slovakiaringu zavítal Carboniacup do Maďarska, kde si odbyl závodní premiéru na známém okruhu F1 zvaném Hungaroring. Tento zatáčkovitý 4381m dlouhý závodní okruh přivítal jezdce třemi tréninkovými jízdami a vlhkou kvalifikací. Pak již následovala pro každou skupinu jedna jízda na body. Celkem se na maďarském okruhu sešlo 65 závodníků z Česka, Slovenska, Německa a Rakouska. Ryze českou záležitostí se stal závod skupiny B sériových cestovních vozů. Naopak nejmenší účast tentokráte zaznamenala skupina formulových vozů, kde se ovšem objevili letos dva nováčci Pavel Langer s Autolou a Günther Weiss s Renautem 2,0.

projít na článek

Lacko na Hungaroringu slavil první letošní triumf

Pilot týmu Buggyra ZM Racing Adam Lacko si z víkendových závodů na maďarském Hungaroringu veze první letošní vítězství, k tomu další dvě pódiová umístění a posun na čtvrtou pozici v hodnocení ME tahačů na okruzích. Téo Calvet dostal na trati známé i z for

projít na článek

Sezóna začala na maďarském Hungaroringu.

Okruhové mistrovství středoevropské zóny, odstartovalo na maďarském Hungaroringu. Netradičně se jelo pouze do soboty, protože Maďaři se patřně chystali slavit 1. máj.

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Buggyra hodlá pokračovat na Hungaroringu ve vítězné sérii

Na rozdíl od řady sportovních odvětví se truckracing snaží úspěšně fungovat v maximálně možné míře i v koronavirové éře. Po Mostě, Nogaru, Zolderu a Jaramě se proto nejrychlejší truckeři starého kontinentu představí o víkendu na Hungaroringu.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek