Lacko na Hungaroringu slavil první letošní triumf

Pilot týmu Buggyra ZM Racing Adam Lacko si z víkendových závodů na maďarském Hungaroringu veze první letošní vítězství, k tomu další dvě pódiová umístění a posun na čtvrtou pozici v hodnocení ME tahačů na okruzích. Téo Calvet dostal na trati známé i z formule 1 řadu tvrdých ran, což ho stálo spoustu cenných bodů, v hodnocení Promoter’s Cupu tak odjíždí se ztrátou pouhých 3 bodů druhý.

projít na článek

Adam Lacko se nevzdává. Boj o titul trvá.

Adam Lacko slavil letošní premiérové vítězství a posunul se na druhé místo celkové klasifikace, Téo Calvet prodloužil sérii konzistentních výkonů, okořeněnou dvěma stupni vítězů a Aliyyah Koloc plní přesně stanovená zadání. Norbert Kiss není neporazitelný

projít na článek

NA HUNGARORINGU ODSTARTOVALO ME TAHAČŮ

O víkendu byl na maďarském Hungaroringu zahájen další ročník ME tahačů. Z celkového vítězství se poprvé ve své kariéře těšil německý pilot Sasha Lenz, druhý nejvyšší bodový zisk zaznamenal Adam Lacko, zatímco na domácího favorita Norberta Kisse zbylo třet

projít na článek

Adam Lacko po Hungaroringu míří vzhůru!

Úřadující mistr Evropy Adam Lacko může nakonec z Maďarska odjíždět spokojený. Po sobotním vítězství a nedělním třetím místě se posunul na čtvrtou pozici před Sashu Lenze. Oly Janes svůj druhý víkend v evropském šampionátu doslova protrpěl.

projít na článek

Lacko v Německu vybojoval první letošní vítězství!

Evropský šampion z roku 2017 Adam Lacko přidal dnes po sobotním skvělém vítězství bronzovou medaili a po Nürburgringu už je na průběžné třetí pozici, o kterou se dělí s Maďarem Kissem. Oly Janes uhájil v nabité konkurenci vedení v Grammer Cupu.

projít na článek

FIA ETRC Misano: Kiss slaví, Lacko dvakrát pátý

Na okruhu Marca Simoncelliho v Itálii začala letošní sezóna Goodyear FIA ETRC 2022 pro Kisse úspěšně, náš Lacko pobral smůlu do syta a ani dvě pátá místa nepřinesla radost.

projít na článek