Carboniacup potřetí na zahraniční misi

Letos potřetí se jezdci Carboniacupu vydali do zahraničí, tentokrát na německý závodní okruh Lausitzring, který co by kamenem od hranic ležel. Leží totiž nad severní hranicí ČR u města Klettwitz. Čtyřiapůlkilometrový okruh má rekordmana v Heikki Kovalainenovi, který ho v roce 2004 vytvořil v sérii Nissan World Series s časem 1,32,21min. Na kratší variantě Lausitzringu 3,4Km drží rekord z roku 2005 ze série EuroBoss a držitel Patrick D´Aubreby na překonatele již čeká hodně dlouho.

projít na článek

Mise za misí Tomáše Tomečka

Tomáš Tomeček potřetí v řadě vyráží do Saúdské Arábie na Dakar Rally, aby tam se svou Tatrou 815 pracoval jako rychlá asistence pro Can-Amy špičkového mezinárodního týmu South Racing. Přitom zcela nedávno, v říjnu, sólo jízdou v kabině Tatry dokázal zvítě

projít na článek

Carboniacup v neděli chystá exkluzivní finále v Mostě

Skutečně velmi pěknou podívanou připraví svým fanouškům motorsportu klubový seriál Carboniacup, který své finálové klání posledního letošního sedmého závodu nasměřoval na 14.10. do Mostu, kde na zdejší trati ho uvidí diváci už potřetí a zároveň letos napo

projít na článek

Mostecké červnové manévry, aneb Carboniacup potřetí

Na 4.219m dlouhé závodní trati v Mostě se konal již třetí díl letošního Carboniacupu, neboli cupu pro různorodou závodní, či produkční techniku.

projít na článek

Carboniacup za sluníčkem do Pannoniaringu

Také letos zavítal okruhový seriál Carboniacup na maďarský autodrom Pannoniaring.

projít na článek

Carboniacup zahájil sezónu za chladného počasí v Mostě

Na autodromu v Mostě začala již 12. sezóna okruhových závodů, a jak by našinec řekl, kde jinde by měl Carboniacup začínat.

projít na článek