Časosběr z města Krasnojarsk, ležícího na jihu Sibiře

Sibiř, to nejsou jenom nekonečné ledové pustiny. Na jihu této části Ruska leží několik velkých měst, příkladem je milionový Krasnojarsk, středisko Krasnojarského kraje, které si můžeme prohlédnout v dnešním časosběru. Město založili v 17. století kozáci, protíná jej Transsibiřská magistrála a nachází se v něm mnoho pamětihodností, zejména několik katedrál.

projít na článek

Navštivte jihočeský Písek v tříminutovém časosběru

Velice zdařilý časosběr z historického města Písku. Centrum města je městskou památkovou rezervací a nachází se zde mj. nejstarší most v Česku, Kamenný most z 13. století. Časosběr nám poslal jeho autor, Ondřej M.

projít na článek

Vyražte za sluncem do portugalského Lisabonu

Také Portugalsko patří mezi nádherné země. Tamější města oplývají zajímavou architekturou, příkladem je Lisabon, který má s okolní aglomerací přes 3 miliony obyvatel. Časosběr nabízí pohled na městské památky i nádherné pláže.Mrkněte také na časosběr z Ny

projít na článek

Nysa - časosběr z historického města v Polsku

Nysa je jedním z nejstarších měst v polském Slezsku, těsně za hranicemi s Českou republikou. Přinášíme vám časosběr z léta a začátku podzimu roku 2012, ve kterém uvidíte nejzajímavější místa této bývalé pevnosti.

projít na článek

Časosběr z australského Brisbane 2014

Tento časosběr z australského města Brisbane je složený z více než 20 tisíc fotografií, pořízených mezi zářím 2013 a březnem 2014. Autor chce videem vyjádřit své nadšení z Brisbane, kam se před rokem přestěhoval.

projít na článek

Roční časosběr australské oblohy

Krátký časosběr zaznamenávající relativně dlouhé období - přesněji rok pod australským nebem. Za úsvitu, soumraku, na pláži nebo ve městě.

projít na článek