Vyražte za sluncem do portugalského Lisabonu

Také Portugalsko patří mezi nádherné země. Tamější města oplývají zajímavou architekturou, příkladem je Lisabon, který má s okolní aglomerací přes 3 miliony obyvatel. Časosběr nabízí pohled na městské památky i nádherné pláže.Mrkněte také na časosběr z Nysy, historického města v Polsku.

projít na článek

Lisabon tipy, co navštívit

V Lisabonu jsem momentálně podruhé, až mě trošku zamrzelo, že už nemám z minula sepsané tipy, kam zajít, co vidět, kde si dát co dobrého a vlastně jsem to teď při druhé návštěvě, po 2 letech, musela trošku lovit z paměti. A tak jsem se rozhodla to napravi

projít na článek

Vydejte se na Mallorcu a Kanárské ostrovy

Zima už začíná být otravná. Pojďte na chvíli zapomenout na nevlídné počasí za okny a vyražte na průzkum ostrovů Gran Canaria a Mallorcy díky tomuto příjemnému letnímu časosběru.

projít na článek

Právě rozkvétá posvátná bylina našich babiček. Zázračný všelék dříve zachraňoval životy. Vyrazte na něj!

Bílá drobná bylinka, která svým vzhledem připomíná kopretinu, má léčivé vlastnosti a neměla by chybět v žádné domácnosti. Nejenom že skvěle pomáhá na žaludek, ale současně zklidní pleť a svědčí i vlasům. Znáte heřmánek?

projít na článek

MOST

Fotoalbum Most otevírá pohled do kopcovité krajiny lesů a skal, jejichž stěny se rozevírají do hlubokého říčního kaňonu. Propastnost příkrých skalních stěn porostlých divokými křovinami je hmatatelná v aplikovaném reliéfu, který překlenuje elegantní oblou

projít na článek

Dominikánská republika - nádherná země v Karibském moři

Navštivte v těchto nevlídných podzimních dnech Dominikánskou republiku! Prohlédněte si časosběr téměř nedotčené přírody na ostrově v Karibském moři, nádherné písečné pláže, průzračné řeky a mraky plující po obloze, zbarvené zapadajícím sluncem.

projít na článek