Časosběrná prohlídka vesnice Kuks

Kuks je vesnice nedaleko Trutnova, známá dochovalými barokními lázněmi a hospitalem z konce 17. století, na jejichž rozsáhlé sochařské výzdobě se podílel rakouský sochař Matyáš Bernard Braun. Časosběr zaznamenávající vesnici a její okolí nám zaslal Richard J., kterému tímto děkujeme.

projít na článek

Dovolená v Barceloně

Po delší odmlce přidáváme nový časosběr z Barcelony. Za zaslání děkujeme Richardovi J., který video pořídil během své dovolené v této španělské metropoli. Autor nám přispěl již podruhé, podívejte se také na jeho časosběrnou prohlídku vesnice Kuks.

projít na článek

Časosběrná jednohubka z Dolomit

Dolomity jsou jedním z horských masivů Italských Alp, nalezneme je tedy na severu Itálie. Dnes zde máme krátký časosběr z této lokality od českého autora, Petra Klímy.

projít na článek

Nejznámější scenérie z pražské metropole

Méně častá, ale o to krásnější jsou časosběrná videa zobrazující naše hlavní město. Můžeme zde vidět Pražský hrad, Vltavu, Karlův most a další zajímavá zákoutí Prahy.

projít na článek

Moskva hyperlapse - časosběrná procházka po ruské metropoli

Jedno z největších měst světa a nejlidnatější město v Evropě - to je ruská metropole Moskva. Prozkoumejte její krásy díky tomuto nádhernému časosběru.

projít na článek

Brno hyperlapse - časosběrná procházka po moravské metropoli

Aby Brňanům nebylo líto, že zde máme již několik videí z Prahy, ale z jejich města zatím žádné, rozhodli jsme se to napravit a přinášíme nádherný časosběr z Brna, který vyniká opravdu perfektním audiovizuálním zpracováním.

projít na článek