CCC klub aneb výhodná karta a slevy nejen na obuv

Sháníte nové pohodlné botky na léto, elegantní lodičky na společenskou událost nebo teplou zimní obuv? V CCC si zaručeně vyberete! Staňte se navíc členy Klubu CCC a ušetřete při nákupu obuvi co se dá!

projít na článek

Dr. Max karta výhod: slevové poukazy i lékařská konzultace!

Využít služeb lékárny potřebuje čas od času každý. Pokud navíc můžete pořídit léky za výhodnější cenu, je to příjemný bonus. Pro věrné zákazníky je v lékárnách Dr. Maxe připraven věrnostní program - Karta výhod, díky němu svým zákazníkům nabízí široký výb

projít na článek

IKEA FAMILY karta: Lepší ceny i slevy u partnerů

Ponořte se do světa speciálních nabídek, užitečných služeb, zajímavých kurzů a velkých dobrot. S kartou IKEA FAMILY si snadno zútulníte vaše bydlení a ještě si své výhodné nákupy užijete. Čtete dál a zjistěte, jaké benefity a slevy můžete s IKEA FAMILY ka

projít na článek

Vyplatí se Gopass v roce 2022? Registrace, karta, cena

Kam vyrazit za zábavou a dobrodružstvím? Třeba do Špindlerova Mlýna! S kartou GOPASS navíc ušetříte nejen na jízdenkách na lanovku, ale také na občerstvení nebo suvenýrech. Čtěte dál a zjistěte, jaké další výhody vám karta GOPASS přinese.

projít na článek

Tipli : Tipy na akční zboží OnaDnes

Dnes 15.5.2017 začínají legendární Nákupy OnaDnes! Jinými slovy týden nadupaný slevami na kosmetiku, módu, parfémy, šperky, obuv a další zboží. Kombinujte slevy s cashbackem a ušetřete na maximum!

projít na článek

Slevové kupony Notino aneb Nákup kosmetiky levně

Seznam slevových kuponu Notino a další slevy najdete na Tipli.cz. Pořiďte si levnou kvalitní kosmetiku a neplaťte více než musíte.

projít na článek