ČEHO SE NEBÁT V DOBĚ JEDOVÉ

  Škodlivé látky konzumujeme (nejen v potravinách) nevědomky či dobrovolně, často prý pod vlivem zloducha-reklamy. Popletený spotřebitel pak neví, co činí… Vědí to odborníci?

projít na článek

Podle čeho vybírat zahradní bazén?

Slunečné léto přímo vybízí ke koupání a příjemnému osvěžení. Představa přeplněného koupaliště a boj o kousek volného místa nás však může snadno odradit. The post Podle čeho vybírat zahradní bazén? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Z čeho se skládá vodní dýmka

V tomto zajímavém videu se vám představí dýmkařský nadšenec Martin Deko Šebesta ze známého dýmkařského podniku SmokeHill. Martin nás provede jednotlivými součástmi vodní dýmky a odhalí tajemství, z čeho se skládá. Spolu s ním prozkoumáme vázu, tělo dýmky,

projít na článek

Akustický panel. K čemu je dobrý a z čeho se vyrábí

Příspěvek Akustický panel. K čemu je dobrý a z čeho se vyrábí pochází z Noitami akustika

projít na článek

Jaké druhy akvárii existují? Podle čeho vybírat?

Většina z nás zná pouze dva druhy akvárií – akvárium sladkovodní a akvárium mořské. Víte však, že si můžete pořídit i akvárium rostlinné, brakické nebo holandské? The post Jaké druhy akvárii existují? Podle čeho vybírat? first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Letošním trendem jsou zapuštěné bazény. Poradíme, z čeho vybírat

Letošní léto se pravděpodobně ponese v duchu utlumené turistické sezóny a omezeného počtu návštěvníků na veřejných koupalištích. Nenechte si zkazit letní pohodu, radovánky u vody přesuňte na zahradu. Vysvětlíme, které bazény jsou letos trendy. The post Le

projít na článek