Celodenní výlet po Gran Canaria pro handicapované

Výlety organizujeme i pro  handicapované osoby.    Osoby se sníženou pohyblivostí přepravíme  moderně v ybaveným  tranzitním  vozem   s automatickou zvedací plošinou  pro naložení  vozíčkáře.  Zajistíme i výlet pro 2 až 7 vozíčkářů. 

projít na článek

Střecha Gran Canaria a originální grankanárské vinařství

Šestihodinový výlet! Pico de Las Nieves je skutečná střecha ostrova Gran Canaria, nejvýše položený bod (1.949 mnm) s krásným výhledem na jih a západ Gran Canaria včetně pohledů na nejvyšší horu Španělska na sousedním ostrově Tenerife. Město San Bartolomé,

projít na článek

Nová letecká spojení na Gran Canaria

Zimní sezóna začala, zájem turistů o Gran Canaria trvale roste a na to samozřejmě reagují letecké společnosti. Na letiště Gran Canaria bude tuto zimu nově létat 18 linek. 

projít na článek

Gran Canaria - Grilovací párty pod Roque Nublo

Celodenní výlet! Vyzkoušejte si na Kanárech své grilovací umění!  Grilovací párty vysoko v horách pod střechou ostrova Gran Canaria uprostřed hlubokých borovicových lesů a v nadmořské výšce 1.700 metrů. Ryby, krevety, maso, zelenina, většina kanárské p

projít na článek

Připravili jsme nový výlet pro botaniky a milovníky přírody Gran Canaria

Vyslyšeli jsme přání mnoha botanických nadšenců, kteří každoročně, většinou na jaře nebo na podzim, přijíždějí na   ná š ostrov Gran Canaria, aby blíže poznali místní přírodu plnou endemických druhů .

projít na článek

Výročí invaze Francise Drake na Gran Canaria

Pokus o dobití Las Palmas, který se odehrál dne 6.října 1595, se zapsal do dějin ostrova Gran Canaria a celého Španělska. Součástí snahy o ovládnutí Gran Canaria bylo i vylodění Angličanů v Atguineguínu a jejich vyhnání původním kanárským obyvatelstvem. 

projít na článek