Červen je měsícem Nejsvětějšího Srdce Ježíšova

Červen je známý jako měsíc Nejsvětějšího Srdce Ježíšova především proto, že se během něj slaví slavnost Nejsvětějšího Srdce Páně. Letos tato slavnost připadá na 7. června. Datum se každoročně mění, protože se slaví v pátek po oktávu Božího Těla neboli v pátek po druhé neděli po Letnicích.

projít na článek

FOTOGALERIE: Noc kostelů napříč Českou republikou

V pátek 7. června 2024 se konal 16. ročník Noci kostelů, při které se v českých a moravských diecézích otevřelo přes 1750 kostelů a modliteben. Ústředním motivem letošního ročníku bylo srdce, protože na tento den připadla slavnost Nejsvětějšího Srdce Ježí

projít na článek

Se školáky letos ve větší pohodě a s přehledem

Září dokáže být i hezkým a sympatickým měsícem. Měsícem nových začátků a zážitků. Chcete poradit, jak se z měsíce září spíše těšit, než se ho děsit? Pak čtěte dál!

projít na článek

Ready květen–červen

Ve dvojčísle květen–červen časopisu READY se spolu s kosatkou ponoříme do hlubin oceánů a prozkoumáme tuto báječnou vodní říši....

projít na článek

20. červen: Světový den uprchlíků a migrantů

Od roku 2000, kdy Organizace spojených národů vyhlásila 20. červen Světovým dnem uprchlíků a migrantů, si v tento den připomínáme osudy milionů lidí, kteří museli kvůli nejrůznějším válečným konfliktům či přírodním katastrofám opustit své domovy.

projít na článek

Kvartální leták Partner 4 Office duben – červen 2023

Leták je platný na období od 1.4. do 30.6. 2023 Kopírovací papír Image Volume za 109 Kč bez DPH. Kopírovací papír Image Business nebo Data Copy s DÁRKEM! Vyberte si zboží z letáku a obdržíte od nás dárky dle vlastního výběru při objednávce nad 2.

projít na článek