FOTOGALERIE: Noc kostelů napříč Českou republikou

V pátek 7. června 2024 se konal 16. ročník Noci kostelů, při které se v českých a moravských diecézích otevřelo přes 1750 kostelů a modliteben. Ústředním motivem letošního ročníku bylo srdce, protože na tento den připadla slavnost Nejsvětějšího Srdce Ježíšova.

projít na článek

FOTOGALERIE: Noc kostelů z plzeňské diecéze

Nýřany, Křimice-Hornička, Křimice, Chotíkov, Ledce, Dolany, Nadryby a Břasy-Stupno. Tam všude fotila Soňa Pikrtová během Noci kostelů.

projít na článek

Extrémní překážkové běhy pro rok 2018

Nebojíte se výzev, jste zdatná osobnost jak po psychické, tak fyzické stránce. Nevadí vám špína za nehty a bláto v trenkách? Dusíte v sobě tu šelmu oblečenou do škrobeného obleku a škrtíte ji kravatou? Chcete zažít dobrodružství, podstoupit challenge a vy

projít na článek

Pozvánka na Noc kostelů

Vážení občané, v příloze zveřejňujeme pozvánku na Noc kostelů, která se uskuteční v naší farnosti v pátek 2.6.2023 od 16:00 hodin. Je připraven bohatý program pro děti i dospělé. Srdečně zve Farnost Mohelno.

projít na článek

Otevírat srdce a sdílet, čemu jsme uvěřili. Noc kostelů a Slezská lilie osvěžily diecézi

Šestnáctá Noc kostelů v symbióze se Slezskou lilií oživila v pátek 7. června nejen prostranství před katedrálou ale i další kostely a modlitebny ve městě. Celkem si v diecézi našlo cestu na Noc kostelů více než 26 tisíc návštěvníků. Přinášíme ohlédnutí a

projít na článek

Noc kostelů otevírala srdce návštěvníků

Akce se vydařila a těšíme se na další ročník – takové ohlasy znějí z olomoucké arcidiecéze po Noci kostelů, která se v naší zemi uskutečnila již po šestnácté a stále patří k vyhledávané kulturní akci evropského významu.

projít na článek