Noc kostelů otevírala srdce návštěvníků

Akce se vydařila a těšíme se na další ročník – takové ohlasy znějí z olomoucké arcidiecéze po Noci kostelů, která se v naší zemi uskutečnila již po šestnácté a stále patří k vyhledávané kulturní akci evropského významu.

projít na článek

FOTOGALERIE: Noc kostelů napříč Českou republikou

V pátek 7. června 2024 se konal 16. ročník Noci kostelů, při které se v českých a moravských diecézích otevřelo přes 1750 kostelů a modliteben. Ústředním motivem letošního ročníku bylo srdce, protože na tento den připadla slavnost Nejsvětějšího Srdce Ježí

projít na článek

Noci kostelů v královéhradecké diecézi se účastnilo přes 36 tisíc návštěvníků

Královéhradecká diecéze otevřela veřejnosti 268 kaplí, kostelů, sborů a modliteben. Diecéze zaznamenala přes 36 400 návštěvníků.

projít na článek

Otevírat srdce a sdílet, čemu jsme uvěřili. Noc kostelů a Slezská lilie osvěžily diecézi

Šestnáctá Noc kostelů v symbióze se Slezskou lilií oživila v pátek 7. června nejen prostranství před katedrálou ale i další kostely a modlitebny ve městě. Celkem si v diecézi našlo cestu na Noc kostelů více než 26 tisíc návštěvníků. Přinášíme ohlédnutí a

projít na článek

Pozvánka na Noc kostelů

Vážení občané, v příloze zveřejňujeme pozvánku na Noc kostelů, která se uskuteční v naší farnosti v pátek 2.6.2023 od 16:00 hodin. Je připraven bohatý program pro děti i dospělé. Srdečně zve Farnost Mohelno.

projít na článek

FOTOGALERIE: Noc kostelů z plzeňské diecéze

Nýřany, Křimice-Hornička, Křimice, Chotíkov, Ledce, Dolany, Nadryby a Břasy-Stupno. Tam všude fotila Soňa Pikrtová během Noci kostelů.

projít na článek