Červená řepa patří mezi nejzdravější a nejuniverzálnější druhy zeleniny, které můžeme v kuchyni použít.
Červená řepa není běžnou potravinou v jídelníčku každého – ale měla by být! Řepa je tmavě červenofialová zelenina, ale dodává se i v jiných barvách, jako je zlatožlutá. Červená řepa získává svou výraznou barvu z betaninu (fytonutrient) a betacyaninu (anti
projít na článekPečení umocňuje chuť a vůni zeleniny, která navíc získá lahodnou kůrčičku. K pečení se hodí zejména zelenina se silnou slupkou, a tou je právě červená řepa. Zde jsou dva zajímavé recepty od kuchaře Zdeňka Pohlreicha.
projít na článekČervená řepa patří mezi nejzdravější a nejuniverzálnější druhy zeleniny, které můžeme v kuchyni použít. Jedná se o extrémně blahodárnou zeleninu, která má neskutečně širokou paletu přínosů pro naše tělo. Bohužel kvůli školním jídelnám došlo ke špatnému ná
projít na článekEvropská léková agentura na svých stránkách zveřejňuje výskyt nežádoucích účinků vakcín, které se na území EU podávají v souvislosti s onemocněním COVID-19. Aktualizace nežádoucích účinků probíhá 1 x měsíčně. Pro jednotlivé vakcíny byl k 2.9.2021 tento st
projít na článek