Pečení umocňuje chuť a vůni zeleniny, která navíc získá lahodnou kůrčičku. K pečení se hodí zejména zelenina se silnou slupkou, a tou je právě červená řepa. Zde jsou dva zajímavé recepty od kuchaře Zdeňka Pohlreicha.
Červená řepa není běžnou potravinou v jídelníčku každého – ale měla by být! Řepa je tmavě červenofialová zelenina, ale dodává se i v jiných barvách, jako je zlatožlutá. Červená řepa získává svou výraznou barvu z betaninu (fytonutrient) a betacyaninu (anti
projít na článekČervená řepa patří mezi nejzdravější a nejuniverzálnější druhy zeleniny, které můžeme v kuchyni použít.
projít na článekVepřová panenka připravovaná podle Zdeňka Pohlreicha je výrazné chuti. Můžete si vybrat ze tří variant – dle vlastních preferencí.
projít na článekČervená řepa patří mezi nejzdravější a nejuniverzálnější druhy zeleniny, které můžeme v kuchyni použít. Jedná se o extrémně blahodárnou zeleninu, která má neskutečně širokou paletu přínosů pro naše tělo. Bohužel kvůli školním jídelnám došlo ke špatnému ná
projít na článekThe post Pečená kačena first appeared on Nejlepší české vtipy.