Vepřová panenka připravovaná podle Zdeňka Pohlreicha je výrazné chuti. Můžete si vybrat ze tří variant – dle vlastních preferencí.
Pečení umocňuje chuť a vůni zeleniny, která navíc získá lahodnou kůrčičku. K pečení se hodí zejména zelenina se silnou slupkou, a tou je právě červená řepa. Zde jsou dva zajímavé recepty od kuchaře Zdeňka Pohlreicha.
projít na článekHtml Pozor! Pro holčičky, které rády parádí sebe i své panenky, můžete díky naší nové soutěži získat zajímavou kamarádku. Nová panenka Na! Na! Na! Surprise, o kterou budeme hrát, je opravdu velmi výjimečná. Je to totiž narozeninová panenka, se kterou se
projít na článekZvláštností toho plemene koček je, že když je vezmete do náruče, zcela se uvolní jako hadrová panenka. Podle této vlastnosti také dostalo toto výjimečné plemeno i svůj zvláštní název.
projít na článekV minulém století byly houby v mnoha případech potravinou nahrazující maso, přispívaly jak ke zdravému, tak i chutnému jídelníčku. Toto poznání předků bylo potvrzeno moderními výzkumy o působení hub. Dnes má již odborná i laická veřejnost dostatek informa
projít na článekSOUTĚŽ BYLA UKONČENA Panenky patří k holčičkám stejně, jako auta ke klukům. Jsou to nejoblíbenější hračky, i když jejich podoba se postupem let neustále vyvíjí a mění. Miminko v zavinovačce? Proč ne. Ale vedle této klasiky je v
projít na článek