V minulém století byly houby v mnoha případech potravinou nahrazující maso, přispívaly jak ke zdravému, tak i chutnému jídelníčku. Toto poznání předků bylo potvrzeno moderními výzkumy o působení hub. Dnes má již odborná i laická veřejnost dostatek informací, a proto spotřeba hub stále roste. Není tedy divu, že dochází i ke kombinaci hub a masa, což zpestřuje náš jídelníček.
Máte-li chuť na hovězí s houbami, můžete maso tepelně upravit buď vařením, nebo pečením. Houby dodají pokrmu specifickou chuť.
projít na článekVepřová panenka připravovaná podle Zdeňka Pohlreicha je výrazné chuti. Můžete si vybrat ze tří variant – dle vlastních preferencí.
projít na článekPečení umocňuje chuť a vůni zeleniny, která navíc získá lahodnou kůrčičku. K pečení se hodí zejména zelenina se silnou slupkou, a tou je právě červená řepa. Zde jsou dva zajímavé recepty od kuchaře Zdeňka Pohlreicha.
projít na článekTak neváhejte a přijďte do naší restaurace, kde si svůj vybraný steak můžete dopéct na lávovém kameni u svého stolu! Nabízíme vyzrálé hovězí steaky ze soukromého chovu. Při odchodu z restaurace Vám zůstane nejen plné bříško, ale ještě budete mít krásný g
projít na článekKdysi vznikl Seznam.cz něco nového, kde každý mohl najít vše, co hledal, protože informací v něm bylo ze začátku relativně málo a informační portály tehdy byly ještě na houbách nebo v plenkách. Nápad to byl vskutku skvělý. Na rozdíl od Google byl na Sezn
projít na článek