Hovězí na houbách nejen od Pohlreicha

V minulém století byly houby v mnoha případech potravinou nahrazující maso, přispívaly jak ke zdravému, tak i chutnému jídelníčku. Toto poznání předků bylo potvrzeno moderními výzkumy o působení hub. Dnes má již odborná i laická veřejnost dostatek informací, a proto spotřeba hub stále roste. Není tedy divu, že dochází i ke kombinaci hub a masa, což zpestřuje náš jídelníček.

projít na článek

Hovězí na houbách - Kluci v akci

Máte-li chuť na hovězí s houbami, můžete maso tepelně upravit buď vařením, nebo pečením. Houby dodají pokrmu specifickou chuť.

projít na článek

Vepřová panenka podle Pohlreicha

Vepřová panenka připravovaná podle Zdeňka Pohlreicha je výrazné chuti. Můžete si vybrat ze tří variant – dle vlastních preferencí.

projít na článek

Pečená červená řepa podle Pohlreicha

Pečení umocňuje chuť a vůni zeleniny, která navíc získá lahodnou kůrčičku. K pečení se hodí zejména zelenina se silnou slupkou, a tou je právě červená řepa. Zde jsou dva zajímavé recepty od kuchaře Zdeňka Pohlreicha.

projít na článek

Vážení zákazníci, už jste si někdy dopékali svůj steak přímo v restauraci?

Tak neváhejte a přijďte do naší restaurace, kde si svůj vybraný steak můžete dopéct na lávovém kameni u svého stolu! Nabízíme vyzrálé hovězí steaky ze soukromého chovu. Při odchodu z restaurace Vám zůstane nejen plné bříško, ale ještě budete mít krásný g

projít na článek

K čemu jsou dobré informační portály a firemní katalogy?

Kdysi vznikl Seznam.cz něco nového, kde každý mohl najít vše, co hledal, protože informací v něm bylo ze začátku relativně málo a informační portály tehdy byly ještě na houbách nebo v plenkách. Nápad to byl vskutku skvělý. Na rozdíl od Google byl na Sezn

projít na článek