Češi na mistrovství světa v bowlingu získali bronz

Na mistrovství světa v bowlingu (IBF Super World Championships Dubai 2021), které se konalo současně s odloženou světovou výstavou EXPO 2020 v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, naše národní reprezentace získala historicky první medaili na světovém šampionátu.Naši reprezentanti ve složení Lukáš Jelínek, Jaroslav Lorenc, Jan Macek (a Ondřej Mlynář v kvalifikaci) vybojovali pro Českou republiku bronz v soutěži trojic, když nakonec v semifinále nestačili na vysoce favorizovaný tým USA.

projít na článek

Bowling - Češi na mistrovství světa postupují do finále!

Tento týden se ve Spojených arabských emirátech po více než třech letech znovu roztočila kola světového šampionátu v bowlingu a to i za české účasti.

projít na článek

Historicky první medaile z MS v bowligu pro Česko

Na právě probíhajícím Mistrovství světa v bowlingu (IBF Super World Championships Dubai 2021), které se koná současně s odloženou světovou výstavou EXPO 2020 v Dubaji ve Spojených arabských emirátech se přepisovala historie českého sportovního bowlingu.

projít na článek

Bronz z mistrovství světa juniorů ve slalomu

Mistrovství světa juniorů ve slalomu se jelo třetí červnový týden v Torbole na Lago di Garda.

projít na článek

Českému bowlingu se daří.

Český bowling slaví další medaili! Mladé hráčky Eliška Krummerová a Andrea Mazalová vybojovaly bronz v soutěži dvojic na Mistrovství Evropy juniorů ve francouzském Wittelsheimu. Na turnaji Evropské bowlingové tour v Helsingborgu ve Švédsku vybojoval svoje

projít na článek

Na halovém mistrovství Moravy a Slezska jsme získali 9 medailí, z toho 4 zlaté

Na halovém mistrovství Moravy a Slezska dospělých i mládeže, které se koná již řadu let v bratislavské hale Elán, získali naši atleti a atletky celkem 9 medailí, z toho 4 zlaté, 2 stříbrné a 3 bronzové. Halovými mistry se stali Milan Pírek (dálka), Franti

projít na článek