Česká missis – soutěž krásy pro maminky s dětmi u nás měla dlouhou tradici

Soutěž krásy Česká missis navazuje na tradiční koncept. Ten u nás fungoval v letech 1993–2015. Po pětileté pauze se soutěž o nejsympatičtější maminku vrátila v roce 2021. The post Česká missis – soutěž krásy pro maminky s dětmi u nás měla dlouhou tradici first appeared on Pipilota.cz.

projít na článek

Wilson Sensation 12 m - Tenisový výplet

Komfortní vláknový výplet s dlouhou tradicí. Xycro Micro Fiber multifilament pro měkký a komfortní cit. V této cenové kategorii nemá konkurenci!

projít na článek

Mama Gym lekce pro maminky s dětmi

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo

projít na článek

Wilson Sensation Control 12 m - Tenisový výplet

Pevnější verze megaoblíbeného výpletu Sensation. Komfortní vláknový výplet s dlouhou tradicí. Xycro Micro Fiber multifilament pro měkký a komfortní cit. Pevnější vlákna poskytují delší trvanlivost proti klasickému Sensation.

projít na článek

20. 9. 2023 soutěž Eko tým

Soutěže se účastní vybraní studenti 4. ročníku. The post 20. 9. 2023 – soutěž Eko tým first appeared on Obchodní Akademie Lysá nad Labem.

projít na článek

Tábor pro matky s dětmi

V příloze je zveřejněna informace SVČ Ivančice o konání letního Tábora pro matky s dětmi.

projít na článek