Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design začala

Česká námořní rallye zahájila již 23. ročník. Závod se již po čtrnácté jede jako Mistrovství ČR One-Design. Letos je startovní listina nabitá úspěšnými reprezentanty, účastníky olympijských her i mnohonásobnými mistry ČR a Evropy. Závodit budou i dvě čistě ženské posádky.Ve startovní listině je 29 lodí, na kterých se závodu účastní 207 jachtařů. Na rozdíl od minulého týdne, kdy zasáhla pobřeží Jadranu bouřlivá bóra, to zatím vypadá na babí léto, příjemné teploty přes 20 C a slabší vítr. To však pro závodníky znamená složité taktické bitvy, hledání ideálního větru a neustálé hlídání soupeřů. K favoritům závodu budou jistě patřit mnohonásobní vítězové – týmy RODOP, HYVECO a GIULIA.

projít na článek

Mistrovství ČR One-Design ­– 21. Česká námořní rallye

21. Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design začala v sobotu 14. 10. v Chorvatsku. Na startu se sešlo 30 lodí – 20 Firstů 35 a 10 Elanů 350.

projít na článek

22. Česká námořní rallye určila mistry ČR one-design

V Chorvatsku skončilo mistrovství ČR v námořním jachtingu – one design. Na České námořní rallye se v pátek odjely dvě rozjížďky, které rozhodly o pořadí na medailových místech a samozřejmě i o mistru České republiky one-design.

projít na článek

RODOP Martina Kulíka s Davidem Křížkem obhájil loňské vítězství

21. Česká námořní rallye aneb Mistrovství ČR One-Design se konala od soboty 14. 10. v Chorvatsku. Na startu se sešlo 30 lodí – 20 Firstů 35 a 10 Elanů 350.

projít na článek

25. Česká námořní rallye – Mistrovství ČR One-Desing 2021

Již 25. ročník České námořní rallye, která je mistrovstvím ČR v námořním jachtingu one-desing, začíná v neděli 10. října v Chorvatsku.

projít na článek

26. Česká námořní rallye v polovině

Už čtvrtý den se závodí v Chorvatsku na 26. České námořní rallye, která je mistrovstvím České republiky v námořním jachtingu one design ve třídě First 35.

projít na článek