Česko od začátku války na Ukrajině čelilo stovkám kyberútoků. Vítr vane z Ruska, zapojena má být i rozvědka GRU

Od začátku války na Ukrajině se Česko muselo podle údajů Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB) vypořádat s téměř pěti sty kybernetickými útoky. Mezi nejčastější terče patřila dopravní infrastruktura, mimo jiné státního železničního dopravce.

projít na článek

Připravte lasery. Na obzoru jsou rojové války

S tvůrci malých dronů na Ukrajině, českými analytiky a vědci o tom, jak mění technologie bezpilotních strojů války

projít na článek

Vývojáři Putinových hypersonických raket zatčeni za vlastizradu

(Britské_listy) Vlna případů vlastizrady, která se přehnala Ruskem po začátku války na Ukrajině, zasáhla největší vědecké centrum domácího obranného průmyslu.

projít na článek

Válka na Ukrajině ONLINE: Do polského vzdušného prostoru zřejmě vletěla ruská raketa

Do polského vzdušného prostoru zřejmě vletěla ruská raketa a následně jej opět opustila, uvedl dnes náčelník polského generálního štábu. Generál Wieslaw Kukula se tak podle médií vyjádřil k neidentifikovanému objektu, který dnes ráno přiletěl do Polska od

projít na článek

Evakuace je na Ukrajině horší než na začátku války. Staří už ve svém chtějí dožít

Na rusko-ukrajinské frontě na východě země byl po řadu týdnů celkem klid. Náš pobyt v Charkově byl sice znepříjemněn zvukovou kulisou věčných vzdušných poplachů, ale ruských raket padalo málo.

projít na článek

BESEDA s fotografkou MAJDOU SLÁMOVOU a benefiční představení Putin lyžuje /hra o zrození vraha/

Provokující divadlo pátek 24. 2. po představení Putin lyžuje /hra o zrození/ v kavárně Klubu Leitnerka vstup na besedu volný Majda Slámová, fotografka (Voxpot) fotografie a beseda o Ukrajině dnes i její proměně od začátku války Fotografka Majda Slámová 

projít na článek