Český 29er vyhrál na Gardě

Posádka Sportovního centra mládeže lodní třídy 29er Šimon Mareček a Jan Svoboda ovládla o víkendu 8.–9. 4. tradiční Easter Regattu na Lago di Garda. Posádka podávala stabilní vyrovnané výkony jak v sobotním středním větru, tak i v neděli, kdy vítr zesílil výrazně nad 20 uzlů. Jednu z divokých rozjížděk vyhrála tato posádka s náskokem přes 300 metrů.

projít na článek

Parádní vítězství na Gardě

Během prvního květnového víkendu se na Gardě jela odložená Easter Regatta třídy 29er, kterou vyhrála česká posádka bratrů Michala a Lukáše Krsičkových z Yacht Clubu CERE. Závodila také třída ILCA.

projít na článek

Vítězství na Gardě

Česká reprezentantka Alessia Palanti, letos konečně mohla závodit na domácí Gardě. V neděli 19. 7. se zúčastnila místních závodů pro jachtaře z klubů u Gardského jezera.

projít na článek

Jachtařské olympijské naděje na Lipně

Mistrovství České republiky ve třídách Laser Radial, 29er a 420 se jelo od 28. do 30. srpna na Lipně v Černé v Pošumaví.Pro dvouposádkový juniorský skif 29er se závod počítal do série Eurocupu, a tak jsme na startu viděli 27 posádek ze šesti zemí. Závodil

projít na článek

Několik medailí z iQFoil Games před mistrovstvím Evropy na Gardě

iQFoilový tým nyní tvrdě trénuje na Gardě na letošní mistrovství Evropy v dospělé kategorii, které se pojede od 17. května v Torbole.

projít na článek

Mistrovství ČR na Lipně

O prodlouženém víkendu 4.–6. 7. se v Černé Pošumaví konalo mistrovství České republiky dvouposádkové třídy Fireball a juniorské třídy Cadet. Třídy Létající Holanďan a 29er odjeli Český pohár.

projít na článek