Český Ford nabízí své bestsellery za výjimečně výhodných podmínek

Ford dnes oznámil akční zvýhodnění svých populárních SUV Puma, Kuga a modelu Focus. Nad rámec cenového zvýhodnění nabízí Ford pro všechny tři modely prodlouženou záruku Ford Protect na 5 let / 100 000 km1. Atraktivní podmínky jsou podpořené okamžitou dostupností vozů v mnoha variantách u autorizovaných partnerů Ford.

projít na článek

Ford slaví významné jubileum. Na českém trhu působí již 30 let

V letošním roce uplynula již celá tři desetiletí od okamžiku, kdy Ford vstoupil na český trh prostřednictvím oficiálního zastoupení. Na oslavu kulatého výročí uspořádala Ford Motor Company coby americká společnost galavečer ve vile Otto Petschka, která ji

projít na článek

Solární energie a pokročilá umělá inteligence pomáhají s výrobou nového Fordu Transit Custom v "továrně budoucnosti" společnosti Ford Otosan

Společnost Ford Otosan oslavila transformaci svého nejmodernějšího montážního závodu v Yeniköy, kde probíhá výroba nové generace dodávek Ford Transit Custom, která je jedním ze základních stavebních kamenů nabídky užitkových vozů Ford Pro v celé Evropě.

projít na článek

Ford Pro má double! Ford Transit Custom získává titul International Van of the Year a Ford Ranger přidává ocenění International Pick-up Award!

Společnost Ford Pro získala dvojí ocenění, a to International Van of the Year (IVOTY) a International Pick-up Award (IPUA), a to se svým novým modelem Transit Custom van a novou generací pick-upu Ranger.

projít na článek

Nový Ford Puma - bezstarostný, propojený, zkrátka cool

Ford dnes odhalil novou Pumu - stylovou a technologicky vyspělou evoluci vozu, který si oblíbili řidiči v celé Evropě.

projít na článek