Nový Ford Ranger MS-RT přináší do Evropy produktivitu inspirovanou motorsportem

Společnost Ford Pro dnes představila nový model pod značkou MS-RT a odhalila zcela nový Ranger MS-RT.

projít na článek

Ford Pro má double! Ford Transit Custom získává titul International Van of the Year a Ford Ranger přidává ocenění International Pick-up Award!

Společnost Ford Pro získala dvojí ocenění, a to International Van of the Year (IVOTY) a International Pick-up Award (IPUA), a to se svým novým modelem Transit Custom van a novou generací pick-upu Ranger.

projít na článek

Vedle toho, že zákazníkům poskytne elektřinu „na požádání“, nabídne Ranger Plug-in Hybrid rovněž několik EV režimů, jejichž prostřednictvím mohou řidiči určovat, kdy a jak bude vůz využívat elektřinu z trakčního akumulátoru.

Ford nabídne zákazníkům plug-in hybridní variantu modelu Ranger. Nový Ranger Plug-in Hybrid zkombinuje schopnost jízdy na elektřinu s všestranností a užitnými vlastnostmi, jež zákazníci od nejprodávanějšího pick-upu v Evropě očekávají.

projít na článek

Nový Ford Puma - bezstarostný, propojený, zkrátka cool

Ford dnes odhalil novou Pumu - stylovou a technologicky vyspělou evoluci vozu, který si oblíbili řidiči v celé Evropě.

projít na článek

Český Ford nabízí své bestsellery za výjimečně výhodných podmínek

Ford dnes oznámil akční zvýhodnění svých populárních SUV Puma, Kuga a modelu Focus. Nad rámec cenového zvýhodnění nabízí Ford pro všechny tři modely prodlouženou záruku Ford Protect na 5 let / 100 000 km1. Atraktivní podmínky jsou podpořené okamžitou dost

projít na článek

Ford Pro odhaluje nový Transit Connect, také s s pohonem PHEV

Společnost Ford Pro dnes odhalila novou kompaktní dodávku Transit Connect, která doplňuje novou generaci elektrifikovaných užitkových vozů Transit této značky v Evropě.

projít na článek