Chalupářský chléb tradiční žitnopšeničný chléb sypaný kmínem

Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí, kmín, sůl a samozřejmě věhlasný řemeslný fortel. Vzniká tak oblíbený Chalupářský chléb, který ocení milovníci plné chlebové chuti a vůně. Tento chléb získal vítězství v soutěži Chutná hezky.Jihočesky a v roce 2009 byl oceněn 2. místem v soutěži Řemeslný chléb roku. Chalupářský chléb nabízejí supermarkety Trefa ve variantě 850g a 500g.

projít na článek

Domácí kynutý chléb

Vyzkoušejte jednoduchý a osvědčený recept na domácí kynutý chléb.

projít na článek

Chléb Republika za výhodnou cenu

Už jste ochutnali Matějův celozrnný chléb Republika? Nyní za výhodnou cenu...Mňam

projít na článek

Chléb náš vezdejší (14) : velikonoční jidáše a mazanec

Když Jidáše vyloučili z kruhu dvanácti učedníků, zbavili se někoho, kdo možná vůbec nebyl – někteří badatelé totiž tvrdí, že do biblického velikonočního příběhu se dostal jenom proto, že bez zrádce nemůže být ani mučedník. A protože zrzavý Jidáš vydal Co

projít na článek

Žitný chléb s norským sýrem, plátky jablek a jablečným džemem

Lahodná snídaně nebo svačina! Suroviny 2 krajíce chleba (žitného nebo vašeho oblíbeného)Máslo (vámi zvolené množství)6 plátků norského karamelového sýra Gubransdalen / Brunost1 červené jablko2 lžičky jablečného džemu Příprava Chléb namažte

projít na článek

Olympijský chléb Karel - pro sportovce v Koreji

Známá pravda říká, že o úspěchu či neúspěchu rozhoduje každý detail. Jedním z nich může být i chuť domova. A proto budou mít čeští sportovci v Koreji každé ráno v olympijské vesnici Olympijský chléb Karel. Autorem myšlenky jsou vodní slalomář Vávra Hradil

projít na článek