Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí, kmín, sůl a samozřejmě věhlasný řemeslný fortel. Vzniká tak oblíbený Chalupářský chléb, který ocení milovníci plné chlebové chuti a vůně. Tento chléb získal vítězství v soutěži Chutná hezky.Jihočesky a v roce 2009 byl oceněn 2. místem v soutěži Řemeslný chléb roku. Chalupářský chléb nabízejí supermarkety Trefa ve variantě 850g a 500g.
Vyzkoušejte jednoduchý a osvědčený recept na domácí kynutý chléb.
Už jste ochutnali Matějův celozrnný chléb Republika? Nyní za výhodnou cenu...Mňam
projít na článekKdyž Jidáše vyloučili z kruhu dvanácti učedníků, zbavili se někoho, kdo možná vůbec nebyl – někteří badatelé totiž tvrdí, že do biblického velikonočního příběhu se dostal jenom proto, že bez zrádce nemůže být ani mučedník. A protože zrzavý Jidáš vydal Co
Lahodná snídaně nebo svačina! Suroviny 2 krajíce chleba (žitného nebo vašeho oblíbeného)Máslo (vámi zvolené množství)6 plátků norského karamelového sýra Gubransdalen / Brunost1 červené jablko2 lžičky jablečného džemu Příprava Chléb namažte
projít na článekZnámá pravda říká, že o úspěchu či neúspěchu rozhoduje každý detail. Jedním z nich může být i chuť domova. A proto budou mít čeští sportovci v Koreji každé ráno v olympijské vesnici Olympijský chléb Karel. Autorem myšlenky jsou vodní slalomář Vávra Hradil
projít na článek