Domácí kynutý chléb

Vyzkoušejte jednoduchý a osvědčený recept na domácí kynutý chléb.

projít na článek

Chalupářský chléb tradiční žitnopšeničný chléb sypaný kmínem

Pekařství Vladimír Cais si zakládá na tom, že srdcem jejich špičkových chlebů je vysoký podíl tradičního žitného kvasu, který si sami ručně připravují. K němu přidají pošumavští pekaři z Vlachova Březí kvalitní pšeničnou a žitnou chlebovou moukou, droždí,

projít na článek

Domácí chleba: Fenomén nebo delikatesa?

Ještě před pár lety by se to zdálo jako vtip. Dobrovolně doma péct chléb. Obchody téměř praskají ve švech, jak moc jsou regály plné. A lidé se přesto vracejí k domácí výrobě. Celozrnný, vícezrnný, pšeničný či kváskový. Na co si vzpomenete, to si doma může

projít na článek

Proč si pořídit domácí pekárnu

Nejspíš se nenajde člověk, který by neměl rád vůni i chuť čerstvého pečiva, v obchodech jsme však odkázáni pouze na jejich nabídku, u které navíc neznáme složení. Lidé, kteří drží např. nízko sacharidovou dietu, nebo trpí potravinovou alergií na lepek, js

projít na článek

Chléb Republika za výhodnou cenu

Už jste ochutnali Matějův celozrnný chléb Republika? Nyní za výhodnou cenu...Mňam

projít na článek

Chléb náš vezdejší (14) : velikonoční jidáše a mazanec

Když Jidáše vyloučili z kruhu dvanácti učedníků, zbavili se někoho, kdo možná vůbec nebyl – někteří badatelé totiž tvrdí, že do biblického velikonočního příběhu se dostal jenom proto, že bez zrádce nemůže být ani mučedník. A protože zrzavý Jidáš vydal Co

projít na článek