Chcete stylovou pánskou tašku? Zkuste Gerard Henon

Nejen ženy mají své praktické doplňky, ale zcela se bez nich neobejdou ani muži. Obdobou dámské kabelky je pro muže pánská taška. Kvalitní a elegantní taška doladí váš outfit, díky čemuž budete působit profesionálněji a seriózněji na každé obchodní schůzce či pracovní poradě. Praktický doplněk však upotřebíte nejen v práci, ale i ve volném čase, kdy se vám doklady a další nezbytnosti nevejdou do kapsy. Jenže jakou pánskou tašku vybrat? Která je ta pravá? Nadchnout vás mohou třeba doplňky francouzské značky Gerard Henon. Jedná se o dobře zavedenou značku, která působí na trhu již od roku 1946 a kromě stylových pánských tašek vyrábí i dámské doplňky. Několik jedinečných pánských doplňků značky Gerard Henon vám představíme. Jejich kvality jistě oceníte.

projít na článek

Pánové, vyberte si praktickou letní tašku!

K ženě neodmyslitelně patří kabelka. Kam by jinak dala své zásoby pro neočekávané situace? Často se ale zapomíná na pány, kteří také potřebují nějaké místo na to uložit své zásoby na cestu. Někteří nosí věci po kapsách a vyhovuje jim to, jiní preferují

projít na článek

Pánskou kravatu lze nosit i dobrovolně

Muži chápou nošení kravat jako povinnost k pánským oblekům nebo slavnostním příležitostem. Můžete si ale obléci čistě bílou pánskou košili s dlouhým rukávem ze 100 % bavlny a moderní úzkou kravatu z čistého hedvábí. Úzké kravaty působí nenuceně.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jak si vybrat tu správnou pánskou velikost?

Pánské oblečení Na našem eshopu si zakoupíte značky Alpinestars, Grandprix Original a také Motorsports Icons. Velikosti pánských kalhot V nabídce pro Vás máme kalhoty značek Alpinestars, také kraťasy nebo plavky. Vyberte si.

projít na článek

Hodinky Gant

Chcete si dopřát pocit svobody a neopakovatelné kombinace amerického snu a evropského šarmu? Chcete i vy zkusit švédskou chladnokrevnost se švýcarskou přesností? Tak zkuste některé modely z řady novinek v hodinkách značky Gant. K zakoupení na našich prode

projít na článek