Pánskou kravatu lze nosit i dobrovolně

Muži chápou nošení kravat jako povinnost k pánským oblekům nebo slavnostním příležitostem. Můžete si ale obléci čistě bílou pánskou košili s dlouhým rukávem ze 100 % bavlny a moderní úzkou kravatu z čistého hedvábí. Úzké kravaty působí nenuceně.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jakou kravatu? Jak kombinovat barvy a vzory

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravaty jako třetí doplňkovou barvu k barvě košile a obleku. Jaké doporučujeme vhodné barevné kombinace?

projít na článek

Barva kravaty

Poradíme vám, jak vybrat vhodnou kravatu pro každou příležitost. Červená barva vyvolává v lidech pocit síly. Přes den si berte místo černé šedou kravatu. Zemité odstíny jako je hnědá, béžová, vínová jsou na pohled hřejivě příjemné.

projít na článek

Jak nosit černý oblek s hnědými botami?

Je tu téma, které rozděluje vody, pokud jde o pánské oblečení. Kontroverze kolem kombinace černého obleku s hnědými botami rozděluje experty na pánskou módu. Ti se dohadují, zda jde o hřích, nebo o módní trefu do černého . Co si o tom myslíte vy?

projít na článek

Kravata pánská AMJ kostičkovaná KU1633, červená

Ručně šitá pánská kravata s moderním vzorem, vyrobená ze 100% polyesteru. Kravata je v provedení na klasické zavazování, díky čemuž je vhodným doplňkem pro každý den. Šířka kravaty v nejširším místě je 7,5cm a její délka je 146cm. Kravatu nedoporučujeme p

projít na článek