Jakou kravatu? Jak kombinovat barvy a vzory

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravaty jako třetí doplňkovou barvu k barvě košile a obleku. Jaké doporučujeme vhodné barevné kombinace?

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Jak porušit pravidla oblékání - co si muži mohou dovolit?

Jak úspěšně kombinovat shodné vzory oblečení - proužky a kostky? Jestliže chcete sladit dva shodné vzory, ať již proužek nebo kostku, měli byste vzít v úvahu barvy a velikost těchto vzorů. Kostky na košili a saku vypadají dobře, když jsou různě veliké.

projít na článek

S čím kombinovat květinové šaty?

Květinové vzory a speciálně květinové šaty byly pro léto přímo stvořené. Máte jich doma určitě spoustu.... Příspěvek S čím kombinovat květinové šaty? pochází z Černábílá.cz

projít na článek

TOP 13 letních trendů v manikúře. Vsaďte na výraznější barvy i vzory

Prázdniny jsou doslova za rohem a s nimi i dovolená, čas strávený na pláži, happy hours, ale také příležitost vyměnit vaši minimalistickou manikúru za zářivé a barevné vzory, které budou perfektně ladit k vašim letním aktivitám.

projít na článek

Barva kravaty

Poradíme vám, jak vybrat vhodnou kravatu pro každou příležitost. Červená barva vyvolává v lidech pocit síly. Přes den si berte místo černé šedou kravatu. Zemité odstíny jako je hnědá, béžová, vínová jsou na pohled hřejivě příjemné.

projít na článek