Barva kravaty

Poradíme vám, jak vybrat vhodnou kravatu pro každou příležitost. Červená barva vyvolává v lidech pocit síly. Přes den si berte místo černé šedou kravatu. Zemité odstíny jako je hnědá, béžová, vínová jsou na pohled hřejivě příjemné.

projít na článek

Úzké kravaty jsou in! Moderní slim kravaty za výhodné ceny

Klasická kravata je široká 10 cm v nejširším bodě. Podle nepsaných pravidel oblékání pro gentlemany platí, že šířka kravaty má být shodná s šířkou klopy saka. Moderní kravaty jsou široké jenom 5 až 8 cm.

projít na článek

Nová kolekce pánských kravat SmartMen

Internetový obchod s pánskými košilemi a kravatami SmartMen.cz představuje novou kolekci pánských hedvábných kravat. Kolekce navazuje na předchozí kolekci co do střihu, zejména šířky kravaty v nejširším bodě. Barevně a ve vzorech je nová kolekce odvážnějš

projít na článek

Svatba - košile a kravata pro ženicha a svatební hosty

Pánská košile na svatbu pro ženicha je nejvhodnější čistě bílá. Ženich přizpůsobí barvu své svatební košile a kravaty barvám šatů nevěsty. Svatební kravaty mohou ladit ke svatební kytici. Svatební košili doplňte luxusními manžetovými knoflíčky Swarovski.

projít na článek

Moderní barevné kombinace

Černá barva je velice elegantní a používá se pro dokreslení luxusu. Výjímečného kontrastu dosáhneme v kombinaci černé kravaty a růžové košile. Jednobarevná modrá košile vytvoří pro výraznou černou kravatu ideální podklad. Kombinace žluté a modré.

projít na článek

Uvázání kravaty & motýlku: Základní 2 typy uzlů, se kterými si vystačíte. Navíc 7 netradičních typů uzlů.

Vázání kravaty nebo motýlku vyžaduje cvik a pravidelnost. Každé ráno si uvážete kravatu podle naučených pohybů, aniž byste při tom museli přemýšlet. Jakmile se zastavíte, nebo potřebujete někomu ukázat, tak to nejde. Naučte se jeden nebo dva typy uzlů a t

projít na článek