Moderní barevné kombinace

Černá barva je velice elegantní a používá se pro dokreslení luxusu. Výjímečného kontrastu dosáhneme v kombinaci černé kravaty a růžové košile. Jednobarevná modrá košile vytvoří pro výraznou černou kravatu ideální podklad. Kombinace žluté a modré.

projít na článek

Jakou kravatu? Jak kombinovat barvy a vzory

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravaty jako třetí doplňkovou barvu k barvě košile a obleku. Jaké doporučujeme vhodné barevné kombinace?

projít na článek

Oxford Wholecut

Oxford Wholecut Oblíbený formální střih Oxford Wholecut v jedinečné barevné kombinaci. Nevšedním způsobem žíhaná modrá až petrolejová kombinace, včetně opasku do barvy. 

projít na článek

5 tipů jak kombinovat Vitrážkové naušnice

Vitrážky jsou lehounké, barevné, výrazné i něžné. Jak bych je kombinovala já? Kombinace první smaragdová Smaragdové šaty od Sugkrasisy,stříbrné [] The post 5 tipů jak kombinovat Vitrážkové naušnice appeared first on Nady.

projít na článek

Barevný Adidas

Adidas si v nové kolekci opravdu s barvami vyhrál. Na našem eshopu si můžete zkombinovat parádní barevné sety. Za zmínku stojí především dámské žluto, modro, červené kombinace. Ty můžete najít především v sekci s oblečením. Tak neváhejte a udělejte si lét

projít na článek

Kabelka podle barevné typologie

Každá z nás je jiná. Zjistěte jaký jste typ podle barevné typologie ročních období. Znáte-li svůj barevný typ, snáze si zvolíte vhodný outfit, make-up i doplňky. Podle barevné typologie si samozřejmě můžete vybrat i nejideálnější kabelku. Existují 4 typy:

projít na článek