Svatba - košile a kravata pro ženicha a svatební hosty

Pánská košile na svatbu pro ženicha je nejvhodnější čistě bílá. Ženich přizpůsobí barvu své svatební košile a kravaty barvám šatů nevěsty. Svatební kravaty mohou ladit ke svatební kytici. Svatební košili doplňte luxusními manžetovými knoflíčky Swarovski.

projít na článek

Košile a doplňky podle barev

Barvy oblečení vypovídají o osobnosti majitele. Nakupování pánských košilí a kravat podle oblíbených barev. Bílá košile se hodí ke všem oděvům. Modrá kravata je univerzální. Červená kravata se hodí k modré a bílé košili. Fialová košile a kravata patří k o

projít na článek

Fialová košile a doplňky

Pánská košile fialová a fialová kravata jsou alternativou k bílé a modré košili. Světle fialová košile do obleku. Kostkovaná košile fialová Casual k džínám.

projít na článek

Jakou pánskou kravatu zvolit?

Několik tipů, jak sladit kravatu a pánskou košili. Muži volí barvu kravatu jako třetí doplňkovou k barvě košile. K modré košili jde žlutá kravata. K proužku košile nejde károvaná kravata a naopak. Moderní slim kravaty do šířky 8 cm.

projít na článek

Červená košile a doplňky

Mimo pracovní prostředí je červená košile moderní. Při pracovních schůzkách volte červenou barvu jako doplněk k serióznějším barvám bílé, modré a černé. Nejčastější a nejoblíbenější barevnou kombinací je modrá pánská košile a červená kravata.

projít na článek

Smoking na svatbu: Jak ho vybrat a nosit

Svatba bude! A oblek? Už ho máte? A víte, jak ho vybrat, aby byl svatební den i pro ženicha příjemný, pohodlný a nošení obleku mu dělalo spíš potěšení? Tady je návod!

projít na článek