Chef Course: Paris

Arnare varius mauris eu commodo. Aenean nibh risus, rhoncus eget consectetur ac. Consectetur adipiscing elit. Vivamus auctor condimentum sem et gravida. Maecenas id enim pharetra, sollicitudin dui eget, blandit lorem. Nunc vitae blandit lectus. Donec lacinia magna sit amet arcu aliquet luctus. Maecenas vehicula metus nisi, nec finibus justo vulputate eget. Pellentesque porta felis id erat sodales condimentum. Nam a lectus egestas, fermentum mi in, auctor lacus. Gallery Block Vestibulum eleifend gravida neque a bibendum. Vivamus viverra velit non cursus elementum. Donec sit amet posuere ipsum. Mauris rutrum sagittis sapien. In vitae ipsum eleifend, auctor turpis in, vestibulum dui. Ut vestibulum, lorem id eleifend mollis, urna augue imperdiet ante, vitae aliquam turpis mauris eget nisi. Sed vel purus id velit molestie. Lacus ut nisi ultrices faucibus. Pellentesque porta felis id erat sodales condimentum. Nam a lectus egestas, fermentum mi in, auctor lacus. Fusce a enim vel neque. Morbi facilisis justo sit amet urna feugiat aliquam. Nullam faucibus sodales mi. Vivamus nisl lorem, vulputate id pellentesque non, tristique ac leo. The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes. Keep your eyes on the stars and your feet on the ground.Marcel Proust Quisque a convallis tortor, eu facilisis erat. Proin tincidunt aliquet mauris, in vestibulum arcu bibendum ullamcorper. Fusce commodo odio et leo tristique, in cursus ipsum cursus. Etiam nulla neque, volutpat vel enim in, mattis pulvinar mi. Nam ac est nec tellus maximus gravida. Etiam ultricies sapien eu sapien aliquet congue. Sed porttitor tellus nec viverra egestas. Cras vitae nisi non mauris ultrices fermentum.The post Chef Course: Paris first appeared on Smíchovský pavilon.

projít na článek

Přednáška o studiu na Sciences Po ve Francii

Už se pomalu stává tradicí, že v lednu mezi nás zavítá pan Lukáš Macek, ředitel evropského kampusu pro střední a východní Evropu francouzské vysoké školy Sciences Po Paris v Dijonu, aby nám představil průběh školního roku a podmínky pro přijetí na tuto pr

projít na článek

Chcete studovat na vysoké škole ve Francii?

O tom, že tato možnost je víc než reálná, přijel naše studenty v pátek 12. 1. 2018 přesvědčit pan Lukáš Macek, ředitel evropského kampusu pro střední a východní Evropu francouzské vysoké školy Sciences Po Paris v Dijonu. Tato prestižní vysoká škola nabízí

projít na článek

Ve víru francouzské gastronomie

Šest žáků naší školy se od 17. 3. do 5. 4. 2024 zdokonalovao ve svých budoucích profesích na stáži Erasmus+ v Paříži. Kuchaře Jakuba Sanitráka, Karolínu Folterovou, Zoru Dejovou, Duc Luc Tuan-Davida z 2. ročníku oboru Hotelový a restaurační provoz doplňov

projít na článek

Christmas cheesecake tart simple recipe without rising

Alongside the fluffy christmas cake, the Christmas cake also belongs on the festive table. The goodness full of nuts, raisins, almonds and candied fruit needs a couple of weeks to set, so its just the right time to start baking.  For a Christmas sh

projít na článek

Univerzitní síť Aurora při olomouckém setkání plánovala společnou budoucnost

Univerzita Palackého se úspěšně zhostila jednání evropské univerzitní sítě Aurora. Historicky poprvé se v Olomouci sešlo přes 200 zástupců 18 vysokých škol. Po dobu třídenního setkání Aurora Olomouc Biannual 2023 se jejich představitelé věnovali především

projít na článek