Chemické látky a směsi - nové symboly a klasifikace

V roce 2015 se mění označování, balení, klasifikace a s tím související obsahy bezpečnostních listů chemických látek a směsí?

projít na článek

Bezpečnostní listy chemických látek a směsí

e každé nebezpečné chemické látce nebo směsi (např. žíravé čístící a úklidové prostředky, benzín, chemické látky pro výuku ve školách atd.) musí být vydán dokument, tzv. bezpečnostní list?

projít na článek

Představujeme nové látky plátna

Představujeme nové látky plátna Dneska v obchůdku přibyla překrásná plátna. Všechny byste chtěli mít doma. Já teda opravdu nevím, které dřív. Zatím si opatrně dávám rezervace, aby se mi do konce týdne stejně zase zaplnila má domácí skříň pokladů. Přeji v

projít na článek

Jaterní testy

Hodnoty jaterních testů měří různé chemické látky v krvi. Tyto látky jsou převedené v játrech. Abnormální výsledek signalizuje problém s játry a mohou pomoci určit jeho příčinu. Další zkoušky jater mohou být třeba k objasnění příčiny poruch jater.

projít na článek

Cibulová mast

Cibulová mast má své nesporné výhody. Přisuzují se jí omlazovací účinky, používá se proti vráskám, lze ji uplatnit i v péči o vlasy nebo pokožku celého těla, neobsahuje chemické látky, které mohou způsobit alergické reakce, má samoopalovací efekt. Nejvíce

projít na článek

Nové látky z Itálie

Hlásíme, že veškeré látky z kolekce podzim zima 2022-23, které jsme přivezli z Itálie jsou již vybalené na prodejně a čekají na šikovné ruce, které si je odnesou domů. Zároveň také pilně pracujeme na tom, aby vše bylo co nejdříve i na webových stránkách.

projít na článek