Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

MetalGate uvede na trh undergroundovou bibli. Kniha Choosing Death se věnuje historii death metalu a grindcoru

Po několikadílném rochnění se v historii black metalu otáčí pražské nakladatelství MetalGate pozornost k dalším extrémním metalovým subžánrům. Tentokrát dojde na death metal a grindcore, a to opravdu ve výživné formě.

projít na článek

deník.cz - V Karviné zahraje metalová legenda TSA

Karviná – Kultovní polská heavy metalová skupina TSA bude hlavní hvezdou letošního rocníku karvinského hudebního festivalu Dolanski Gróm. Ten se po roce vrací do areálu Lodenice a probehne v sobotu 18. cervna. „Krome mladých slibných polských kapel Coria

projít na článek

Vyla kampaň Death Toll

16. září vyšla další kampaň z prvního dílu, jedna z mých oblíbených, Death Toll. V kampani je pár drobných změn, které nám autoři neprozradí, chtějí totiž, abychom byli na pozoru. Jedna ze zásadních otázek je, kdy vyjde nové DLC? Kdysi Valve řeklo, že na

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

ISO 9000:2015 v českém jazyce

Vyšla norma ČSN EN ISO 9000:2016 Systémy managementu kvality - Základní principy a slovník v českém jazyce

projít na článek