Vyla kampaň Death Toll

16. září vyšla další kampaň z prvního dílu, jedna z mých oblíbených, Death Toll. V kampani je pár drobných změn, které nám autoři neprozradí, chtějí totiž, abychom byli na pozoru. Jedna ze zásadních otázek je, kdy vyjde nové DLC? Kdysi Valve řeklo, že na konci léta, nyní se datum přesouvá někdy kolem Halloweena.

projít na článek

Červnový Spark uvádí: první díl opusu o DEATH – Smrti čile vstříc

Nejnovější číslo tištěného Sparku vás zavede o 40 let nazpět, kdy se zformovaly americké legendy DEATH. Čtěte první díl z čtyřdílného seriálu o DEATH v rubrice Galerie titánů!

projít na článek

Choosing Death! Legendární metalová kniha konečně vyšla v českém překladu

Absolutní klasika. Tak se dá mluvit o knize Choosing Death: Nepravděpodobná historie death metalu grindcoru, jejíž český překlad právě vyšel u pražského nakladatelství MetalGate.

projít na článek

MetalGate uvede na trh undergroundovou bibli. Kniha Choosing Death se věnuje historii death metalu a grindcoru

Po několikadílném rochnění se v historii black metalu otáčí pražské nakladatelství MetalGate pozornost k dalším extrémním metalovým subžánrům. Tentokrát dojde na death metal a grindcore, a to opravdu ve výživné formě.

projít na článek

Death Stranding 2 Elle Fanning promluvila

Death Stranding 2, očekávané dílo herního designéra Hidea Kodžima, se konečně ukázalo na prosincovém herním veletrhu The Game Awards 2022. The post Death Stranding 2 – Elle Fanning promluvila first appeared on GamingSite.cz.

projít na článek

Basinfire 2024: Všechny tváře death metalu

Death metalu není nikdy dost, a proto si ho ve všech možných podobách a formách budete moct letos užít i ve Spáleném Poříčí!

projít na článek