Chřibský maraton 49. ročník - vítězem opět Tomáš Navrátil, v ženách poprvé Jitka Stehlíková

Vítězem 49. ročníku Chřibského maratonu se v sobotu 15.10.2022 stal po druhé za sebou domácí vytrvalec Tomáš Navrátil, který náročnou trať vedoucí z Kroměříže do Chřibů a zpět zvládl v času 2:51:43 hod.  Druhý do cíle doběhl také kroměřížský borec, Jiří Klement (3:08:26 hod.) a třetí místo vybojoval Jan Bláha. (3:09:32 hod.).

projít na článek

Chřibský maraton - vítězem 48.ročníku se stal domácí Tomáš Navrátil, mezi ženami Petra Tunysová

Vítězem 48.ročníku Chřibského maratonu se stal domácí Tomáš Navrátil , který náročnou trať pokořil v čase 2:38:15 hod . A mezi ženami zvítězila Petra Tunysová ze Slečinky Napajedla v čase 3:32:13 hod. Výsledky: https://chribak.akkromeriz.cz/results

projít na článek

CHŘIBSKÝ MARATÓN - 42.ročník vyhrál opět Vabroušek

V sobotu 18.října se uskutečnil již  42.ročník Chřibského maratonu. Nádherné říjnové počasí přivedlo na jeho start 54 účastníků, mezi nimiž však poprvé od roku 1991 chyběly ženy, které si letos zřejmě daly odpočinek.

projít na článek

CHŘIBSKÝ MARATON - 41.ročník se nadmíru vydařil

V sobotu 19.října se uskutečnil již  41.ročník Chřibského maratonu. Nádherné říjnové počasí přivedlo na jeho start rekordní počet účastníků, jejichž počet poprvé přesáhl stovku...přesněji 106!

projít na článek

Běh na Lysou horu – Blaha mistrem MaS v běhu do vrchu, Bluchová mezi ženami druhá a Stehlíková třetí

Poslední červencovou sobotu se uskutečnil 26. ročník Běhu na Lysou horu, který byl zároveň Mistrovství Moravy a Slezska v běhu do vrchu. V mužské kategorii nás  reprezentoval Tomáš Blaha, v kategorii žen potom Kateřina Bluchová a Jitka Stehlíková.

projít na článek