Chybí nám Vaše nosy a ústa

Málokdo by řekl, že tak všední věc, kterou jsme vídali a přišla nám zcela běžná, po jejím zahalení budeme po tak krátké době postrádat. Ano, řeč je o nosech a ústech ať už našich kolegů, přátel, obchodních partnerů či kolemjdoucích. Všichni nyní dodržujeme opatření a snažíme se tak dělat to nejlepší nejen pro nás, ale i ostatní, těšíme se ale, až přijde chvíle kdy budeme moci zase tváří v tvář konverzovat, pít kávu v naší oblíbené kavárně a dělat naprosto běžné věci tak, jako jsme je dělali dříve. Máte to také tak? The post Chybí nám Vaše nosy a ústa appeared first on Primalogistics - Dopravní služby.

projít na článek

Škola bezpečné jízdy aneb Za volantem jako král

Přemýšlíte o dárcích k Vánocům pro auto-moto nadšence, ale chybí vám ta správná inspirace? Chtěli byste něco jedinečného, neotřelého, něco, co si zkrátka obdarovaný nepořídí sám, ale chybí vám nápad? Proto jsme tu. Darujte dárek, který může zachránit živo

projít na článek

Back to school aneb Ušetřete za školní pomůcky

Hola hola, škola volá! Do jaké třídy se letos se svými dětmi chystáte? Vypravujete prvňáčka nebo páťáka? Ať už vám ze seznamu školních pomůcek chybí cokoli, pomůžeme vám to najít!

projít na článek

Žijte naplno! Buďte neustále v pohybu s NordBlanc

Chystáte se na výlet do přírody a chybí vám pohodlné a funkční oblečení? Outdoorová značka NordBlanc vás oblékne od hlavy až k patě. Najdete tu kvalitně zpracované oděvy odolné proti dešti, větru i zimě.

projít na článek

Kytary a doplňky? Staňte se profesionálním hudebníkem!

Že jsou kytaristé sexy je odjakživa známá věc. Chcete se stát hudebníkem? Máte doma kytaru, ale chybí vám to správné vybavení? Chcete se stát idolem mladých dívek? Ideální akustická kytara už na vás v obchodě nejspíš čeká! Poradíme na co při nákupu nezapo

projít na článek

ROSSMANN aktuální leták na tento týden

Chcete se cítit krásně a zdravě? Vaše tělo si zaslouží náležitou péči. Prolistujte si online leták drogerie ROSSMANN a vyberte produkty, které vaše tělo ocení! Co všechno najdete v ROSSMANN letáku? Odpověď najdete v tomto článku.

projít na článek