Chystáme pro Vás Dopravu 4K

Chystáme pro Vás velké změny a vylepšení v programu Doprava 3K, který od nového roku přechází na Doprava 4K. Na co se tedy můžete těšit? Přechod na novou technologickou platformu pro vývoj programu Doprava 4K, možnost hrazení podpory/předplatného v měsíčních platbách...

projít na článek

DODO Den otevřených dveří a oken

Chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat, chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat. The post DODO Den otevřených dveří a oken appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska

Chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat, chystáme několik výstav, přijďte se na ně podívat. The post Pozdní světlo – umělecká instalace Miloše Karáska appeared first on ADP-SANCO s.r.o..

projít na článek

Whirlpool Bauknecht Jaroslav Urban Autorizovaný prodej a servis

Naše firma působí na trhu již 20 let, a proto nabízí zcela profesionální služby podložené mnohaletými zkušenostmi. Zabýváme se hlavně prodejem a servisem spotřebičů Whirpool a nově Bauknecht. Provádíme též pozáruční opravy dalších značek (myčky a pračky).

projít na článek

Nový design aplikace

Právě chystáme změnu designu aplikace Techtex connected hall – pro ještě jednodušší a přehlednější používání. The post Nový design aplikace appeared first on Techtex.

projít na článek

Odvoz strojů do USA

Na rok 2023 chystáme odvoz hotových strojů do USA a následně zprovoznění na místě. Věříme, že převoz strojů proběhne hladce a opět se rozšíří působiště naší firmy PROVYS CZ, s.r.o. dál do světa. Článek Odvoz strojů do USA se nejdříve objevil

projít na článek