CHYŤ AKCI 50 % Vyprodáno

Zde je mimořádná nabídka pro vás. VOUCHER NA 2 DNY VÍKENDOVÝ KURZ. Tahle akce nemá limit, nikdo neví kolik voucherů připravíme, zda 3 kusy, nebo 5 kusů, nebo 15 kusů. a kdy je během několika dalších dnů vystavíme ! DNES 31.1. PRVNÍ 3 KUSY VOUCHERŮ. LEDEN a ÚNOR patří k rozespalým měsícům, po Vánocích, tak vám chceme udělat radost. Pro nás je zde také smysl, chceme získat vzácné exponáty, tak věříme, že tahle 50% akce bude prospěšná pro všechny. Sdílejte na sociálních sítích, všude kam to jen půjde, za každých 25 sdílení přidáme další voucher s 50% slevou, chceme, aby jste takto podporovali i ostatní, aby všichni měli šanci získat tuhle mimořádnou slevu. Mimořádná akce _ 50% sleva Kurz restaurování pro začátečníky 2 dny ( víkend ) IBAN pro platbu ze zahraničí : CZ6420100000000112358111 Víkendový kurz restaurování nábytku z masivního dřeva, pro začátečníky: Pokud zvažujete přiučení krásnému řemeslu, neváhejte a využijte této možnosti, je to investice, která se neztratí. Mimořádný dárek pro vašeho manžela, manželku, či pro přátele. Pro více informací, zde v odkazu: https://www.muzeumnabytku.cz/nase-aktivity/ .Pokud chcete informace ihned, neváhejte nás kontaktovat : +420 604 340 040.The post CHYŤ AKCI – 50 % – Vyprodáno first appeared on MTM gallery Krnov.

projít na článek

SporTKiáda 2024 – sportovní setkání terapeutických komunit

Na akci olympiáda komunit jsme vyrazili dvěma auty dopoledne. Trochu jsme zabloudili vPraze, ale nakonec jsme se dostavili do TK Karlov. Popříjezdu jsme byli udiveni, jak je komunita odříznutá od okolního světa. Uprostřed lesů aluk stál malý zámeček atam

projít na článek

Jak pozvednout akci

Je několik tajných přání, které mají pořadatelé různých akcí. Určitě mezi ně patří návštěvnost, aby se akce podařila a diváci či účastníci byli naprosto spokojeni, což by mohlo zajistit i další jinou povedenou akci. A pokud se bude jednat o venkovní předs

projít na článek

Mimořádná akce

Již tento víkend 31.3. 2.4.2023 jsme si pro Vás připravili mimořádnou akci!!! Olma Olomoucké máslo 82% 250 g za 29,90 Kč!!!!!

projít na článek

Velký fotoatlas hub z jižních Čech v akci

V průběhu července a srpna 2014 můžete zakoupit Velký fotoatlas za zvýhodněnou cenu…

projít na článek

SPECIÁLNÍ AKCE OD 9.9. 2022

Pro naše věrné zákazníky jsme si připravili speciální akci v nelehké době, která ,bohužel, dolehá na všechny. Akce platí od 9.9. !!!

projít na článek