CIBULE JE PŘÍRODNÍ LÉK

Cibule působí především preventivně proti onemocnění dýchacích cest, zejména proti kašli, rýmě, nachlazení, zahlenění, chřipce a angíně.Pokud cítíte nachlazení nebože na vás jde nemoc, tak je vhodné sníst celou cibule a další dát do pokoje, která má dezinfekční účinky.Cibule je bezesporu královnou v naší kuchyni.

projít na článek

GRAVIOLA - PŘÍRODNÍ LÉK NA RAKOVINU

Přírodní lék na rakovinu, která má podstatně větší efekt než chemoterapie, se jmenuje graviola.  V mnoha tropických regionech ho lidé mají rádi kvůli jeho delikátní chuti a silné aroma podobné jahodám, ananasu a citrusovým plodům jako citron nebo limetky.

projít na článek

Bugatti Dámská peněženka Bugatti Banda long 491335-02 přírodní hnědá (491335-07)

Cena: 1 290,00 Kč vč. DPH 21 %Výrobce: BugattiRozměry: 18,5 x 9,5 x 2,5 cmMateriál: kůžeBarva: přírodní hnědá

projít na článek

PŘÍRODNÍ LÁTKY NA BOLEST A ZÁNĚT

Pro mírnění přetrvávajících zánětů a bolestí existují přírodní prostředky bez vedlejších negativních účinků. Tyto postupy a prostředky, v článku uvedené, se dají mezi sebou účinně kombinovat. Výhodou je, že dochází k celkovému ozdravení organismu a nejsou

projít na článek

DOMA SI ČISTÍME ZUBY VLASTNÍ PASTOU Z KOKOSOVÉHO TUKU

Domácí zubní pasta z kokosového oleje je 100% přírodní a zabezpečí vám nejen přírodní vybělení, ale i snížení vzniku zubního kazu, stejně jako zánětu dásní a pomáhá předcházet parodontóze. Skvělou zprávou je, že si ji můžete vyrobit doma. 

projít na článek

Výlet Pohanských stop – Into the west, Přírodní park Radeč

24. – 26. srpna 2012. Srdečně vás zveme na tradiční letní víkendový výlet s Pohanskými stopami. Tentokrát navštívíme lesy v okolí Rokycan, konkrétně Přírodní park Radeč. Na programu je návštěva slovanského hradiště Březina a zámeckého parku stejnojmenné o

projít na článek