ČÍM SVĚTU OSOBNĚ PŘISPĚJI? JAKÝ ODKAZ TADY PO SOBĚ ZANECHÁM?

Myslím, že jedna z nejdůležitějších osobních vizí je vědomi toho, jak chci během svého života světu přispět a jakou stopu tady po sobě vůbec zanechám, protože všichni jsme tady opravdu jen na chvíli, ale z nějakého určitého důvodu existujeme. Je nádhera, když se člověk na ten svůj směr zaměří a věnuje mu celou svou pozornost. A jak vůbec tu svoji misi života poznat a najít? Když se podíváme do svého nitra, když si uvědomíme na čem nám opravdu záleží a co nám dělá obrovskou radost, tak máme odpověď.

projít na článek

Práce na sobě

Homeopatie, jako způsob léčení, může člověku hodně pomoci. Ale nejdůležitější je, aby člověk pracoval na sobě sám. Zjistil, jaký chybný program způsobil nemoc a změnil své myšlení.

projít na článek

Otázka - Co mi to lezlo po klávesnici (brouk)? (Zvířata)

fuuuu89: Černý chlupatý, šest nohou, žluté štětiny na zadečku *sok*doplněno (:odkaz:) 00:05: ? doplněno (:odkaz:) 00:09: (:odkaz:) (diskuze na internetové stránce)

projít na článek

Otázka - Neznámá vstřikovací jednotka bosch monomotronic (Auto-moto)

zdenek2: Na felicii monovstřik jsou vstřikovací jednotky bosch označeny následovně:verze 50 kW - (:odkaz:) 40 kW - (:odkaz:) číslo je na jednotce vždy zezadu směrem ke kabině (:odkaz:) teď tu mám jednotku, která má označení (:odkaz:) internetu se nedá nic

projít na článek

Otázka - Doporučíte jarní trvalky? (Zahrada a rostliny)

ln: Ahoj, chci si vylepšit (:odkaz:) moc zelená a nic tam zrovna (:odkaz:) něco kvetoucího jarního, veselého. Podzim máme vyřešený- jsou tam keře okrasné listem atéž fialové listopadky, ty udělají velkou parádu. V létě tam nebýváme, nemusí to kvé(:odkaz:)

projít na článek

Otázka - Pergola u zdi domu (Domácnost a bydlení)

petrnovak10: Dobrý den, budu montovat tram pro pergolu na zeď bez stojek. Tram má rozměry 160x100 a délka 5mBude se přidělat na závitové tyče M16 a chemickou (:odkaz:)ď je kamenná opuka tloušťky cca (:odkaz:) následně ponese polykarboná(:odkaz:) byste zvo

projít na článek